דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני

קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
מתכון של שף עומר מילר לקציצות בקר מתובלות עם חציל קלוי וברוטב עגבניות. מנה שתמיד כיף לאכול

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טרי טחון
1 
פנים של חציל קלוי ומסונן
1 
ביצה
1  כף
פירורי לחם פירורית זהב
0.5  כף
שמן זית
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
7  עלים
נענע קצוצים
1  עלה
תימין טרי קצוץ דק
7  עלים
פטרוזיליה קצוצים
10  כפות
רוטב עגבניות לפיצה
0.25  כוס
מים
6  שיני
שום
1  פחית
רסק עגבניות קופסה קטנה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הקציצות היטב כ-5 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבדים היטב עם הידיים ויוצרים קציצות קטנות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הקציצות בשמן קנולה 2-3 דקות מכל צד עד שהן משחימות.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים במחבת 10 כפות עגבניות מבושלות ביתיות, מעט מים, רסק עגבניות ושיני שום ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתוך הרוטב המבעבע את הקציצות המטוגנות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי הקציצות היטב כ-5 דקות.

קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני

שלב 2 מתוך 6

מעבדים היטב עם הידיים ויוצרים קציצות קטנות.

קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני

שלב 3 מתוך 6

מטגנים את הקציצות בשמן קנולה 2-3 דקות מכל צד עד שהן משחימות.

קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני

שלב 4 מתוך 6

שמים במחבת 10 כפות עגבניות מבושלות ביתיות, מעט מים, רסק עגבניות ושיני שום ומביאים לרתיחה.

קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני

שלב 5 מתוך 6

מכניסים לתוך הרוטב המבעבע את הקציצות המטוגנות.

קציצות בשר וחצילים בנוסח יווני

שלב 6 מתוך 6

מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים