המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תערובת לקציצות: שמים בקערה את הבשר, מגרדים את תפוח אדמה ובצל אחד בפומפייה ומוסיפים לקערה. קוצצים כוסברה ואת התבלינים ומוסיפים לקערה. מערבבים לתערובת אחידה ומניחים בצד. אפשר לטעום עם קצה הלשון ולוודא שלא חסר מלח.
בינתיים חותכים את הבצל לרצועות דקות, מטגנים מעט-טיגון קל.
לאחר הטיגון מעבירים לצלחת חצי מכמות הבצל המטוגן ומניחים בצד. את החצי השני משאירים בסיר.
יוצרים כדורים שווים בגודלם מתערובת הבשר, מגלגלים לכדורים שטוחים ומניחים על הבצל שבסיר.
מפזרים מעל הקציצות את הבצל ששמרנו בצד. מבשלים על אש נמוכה כ - 60 דקות (ללא תוספת מים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1