דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות דגים וקישואים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות דגים וקישואים

קציצות דגים וקישואים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
דגים וקישואים יחד בקציצות רכות עם טעם נהדר של בית אמא.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג מרלוזה ללא עור, קצוץ היטב
1 
בצל קלוף מגורר על פומפייה גסה
3 
זוקיני בינוניים מגוררים על פומפייה גסה
3  שיני
שום מעוכות
1  כוס
פטרוזיליה קצוצים דק-דק
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
1 
ביצה טרופה, לגלגול ולטיגון
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב לגלגול ולטיגון
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקישואים והבצל המגוררים בקערה. סוחטים היטב-היטב בין הידיים ונפטרים מהנוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את יתר חומרי הקציצות ומערבבים היטב. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומשטחים כל כדור לקציצה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים במחבת גדולה שמן זית בעומק סנטימטר. מגלגלים את הקציצות בביצה הטרופה ואחר כך בפירורי הלחם. מזהיבים משני הצדדים בשמן ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים עם רבעי לימונים או שמבשלים ברוטב עגבניות, או שמוסיפים ליד רוטב שעשוי מיוגורט, שום מעוך ועשבי תיבול.
קציצות דגים וקישואים

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את הקישואים והבצל המגוררים בקערה. סוחטים היטב-היטב בין הידיים ונפטרים מהנוזלים.

קציצות דגים וקישואים

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את יתר חומרי הקציצות ומערבבים היטב. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומשטחים כל כדור לקציצה.

קציצות דגים וקישואים

שלב 3 מתוך 4

מחממים במחבת גדולה שמן זית בעומק סנטימטר. מגלגלים את הקציצות בביצה הטרופה ואחר כך בפירורי הלחם. מזהיבים משני הצדדים בשמן ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר אפייה.

קציצות דגים וקישואים

שלב 4 מתוך 4

מגישים עם רבעי לימונים או שמבשלים ברוטב עגבניות, או שמוסיפים ליד רוטב שעשוי מיוגורט, שום מעוך ועשבי תיבול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים