מכינים את הקציצות: מערבבים את כל חומרי הקציצות עד לקבלת מסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג-פונג ומקררים שעה.
שלב 2
0 דקות
מכינים את הרוטב ומבשלים: מחממים שמן זית במחבת רחבה ועמוקה ומטגנים שום, פלפל אדום וצ'ילי כ-2 דקות עד שהשום מזהיב. מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה, כורכום ומלח ומטגנים דקה נוספת.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים 2 כוסות מים, גרגרי חומוס ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה כ-15 דקות עד להסמכה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את קציצות הדגים בזו אחר זו לרוטב המבעבע ומחזירים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-15 דקות
שלב 1
מתוך
4
מכינים את הקציצות: מערבבים את כל חומרי הקציצות עד לקבלת מסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג-פונג ומקררים שעה.
שלב 2
מתוך
4
מכינים את הרוטב ומבשלים: מחממים שמן זית במחבת רחבה ועמוקה ומטגנים שום, פלפל אדום וצ'ילי כ-2 דקות עד שהשום מזהיב. מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה, כורכום ומלח ומטגנים דקה נוספת.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים 2 כוסות מים, גרגרי חומוס ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה כ-15 דקות עד להסמכה.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את קציצות הדגים בזו אחר זו לרוטב המבעבע ומחזירים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-15 דקות
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0