דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות עדשים כתומות וגבינת פטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות עדשים כתומות וגבינת פטה

קציצות עדשים כתומות וגבינת פטה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קציצות פריכות ועסיסיות מעדשים כתומות וגבינת פטה מגוררת, שאפשר להגיש חם או קר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
עדשים אדומות
1  כוס
מים רותחים
1  כוס
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.75  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
1 
ביצה
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1  טיפה
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את העדשים במים ומרק עוף עד שהן עשויות ורכות. מעבירים לקערה ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים גבינה, פירורי לחם, ביצה ופלפל שחור ומערבבים. בסופו של דבר התערובת צריכה להיות אחידה וכזו שניתן להכין ממנה קציצות. אם היא נוזלית מדי אפשר להוסיף עוד מעט פירורי לחם.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים קציצות פחוסות מהתערובת (יהיה קל ונוח יותר לעבוד בידיים רטובות), מגלגלים בעוד פירורי לחם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים בשמן בגובה 1 ס"מ משני הצדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם, קר או בטמפרטורת החדר וסוחטים מעל מעט לימון.
קציצות עדשים כתומות וגבינת פטה

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את העדשים במים ומרק עוף עד שהן עשויות ורכות. מעבירים לקערה ומצננים.

קציצות עדשים כתומות וגבינת פטה

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים גבינה, פירורי לחם, ביצה ופלפל שחור ומערבבים. בסופו של דבר התערובת צריכה להיות אחידה וכזו שניתן להכין ממנה קציצות. אם היא נוזלית מדי אפשר להוסיף עוד מעט פירורי לחם.

קציצות עדשים כתומות וגבינת פטה

שלב 3 מתוך 5

יוצרים קציצות פחוסות מהתערובת (יהיה קל ונוח יותר לעבוד בידיים רטובות), מגלגלים בעוד פירורי לחם.

קציצות עדשים כתומות וגבינת פטה

שלב 4 מתוך 5

מטגנים בשמן בגובה 1 ס"מ משני הצדדים.

קציצות עדשים כתומות וגבינת פטה

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם, קר או בטמפרטורת החדר וסוחטים מעל מעט לימון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חורף
  • תוספות
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים