דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: יעל כרמון
סיר שכולו טעמים אהובים של בית. עם רוטב עשיר שבתוכו שטות קציצות אווריריות ואפונה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
700  גרם
בשר עוף
3  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1  זר
כוסברה קצוצה
3 
בצל גדולים
2 
ביצה
10  עלים
נענע
2  כפיות
קארי צהוב
1  כף
כורכום
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
1  צנצנת
רוטב עם פלפלים שקשוקה
1  חבילה
אפונה קפואה קפואה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מטגנים בצל אחד עם שמן וכורכום עד הזהבה. מניחים בצד לצינון.
  • שלב 2

    10 דקות
    אחרי צינון מוסיפים לבצל את העוף, פירורית זהב, ביצים, כוסברה קצוצה דק, נענע קצוצה דק, קארי, מלח ופלפל לפי הטעם, ולשים היטב. מניחים בצד לאיחוד טעמים.
  • שלב 3

    10 דקות
    מטגנים בסיר רחב ושטוח שני בצלים, מוסיפים פפריקה ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את רוטבי הפרפקטו ו-2 כוסות מים ומערבבים. מביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    2 דקות
    מכדררים את הקציצות לתוך הרוטב, מפזרים ביניהן את האפונה.
  • שלב 6

    30 דקות
    מבשלים 15 דקות על להבה בינונית. ועוד 15 דקות על להבה נמוכה.
  • שלב 7

    1 דקות
    אפשר להגיש על מצע של אורז לבן.
קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

שלב 1 מתוך 7

שלב  1 שלב  1 שלב  1

מטגנים בצל אחד עם שמן וכורכום עד הזהבה. מניחים בצד לצינון.

קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

שלב 2 מתוך 7

שלב  2 שלב  2 שלב  2

אחרי צינון מוסיפים לבצל את העוף, פירורית זהב, ביצים, כוסברה קצוצה דק, נענע קצוצה דק, קארי, מלח ופלפל לפי הטעם, ולשים היטב. מניחים בצד לאיחוד טעמים.

קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

שלב 3 מתוך 7

שלב  3

מטגנים בסיר רחב ושטוח שני בצלים, מוסיפים פפריקה ומלח ופלפל לפי הטעם.

קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

שלב 4 מתוך 7

שלב  4 שלב  4

מוסיפים את רוטבי הפרפקטו ו-2 כוסות מים ומערבבים. מביאים לרתיחה.

קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

שלב 5 מתוך 7

שלב  5 שלב  5

מכדררים את הקציצות לתוך הרוטב, מפזרים ביניהן את האפונה.

קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

שלב 6 מתוך 7

שלב  6 שלב  6

מבשלים 15 דקות על להבה בינונית. ועוד 15 דקות על להבה נמוכה.

קציצות עוף ואפונה ברוטב אדום

שלב 7 מתוך 7

שלב  7 שלב  7

אפשר להגיש על מצע של אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • נזידים
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים