דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרואסון שוקולד (רוגעלך)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרואסון שוקולד (רוגעלך)

קרואסון שוקולד (רוגעלך)

(1)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נאור מדמוני
אין הרבה מאפים מנחמים כמו רוגעלך שוקולד חם, רך ומפתה. הרתיחו את המים, הנה הם באים!

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
סוכר לבן
0.75  כוס
קקאו
1  כפית
קינמון טחון
200  גרם
חמאה מומסת
3.5  כוסות
קמח לבן
0.5  שקית
שמרים יבשים
0.67  כוס
חלב פושר
2 
ביצה
0.33  כוס
סוכר לבן
1  שקית
סוכר וניל
100  גרם
חמאה מומסת, פושרת
1  כפית
מלח
1 
ביצה טרופה עם כף מים
0.5  כוס
מים
1  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה קמח ושמרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקמח חלב, ביצים, סוכר, סוכר וניל וחמאה מומסת. את המלח מוסיפים לאחר ערבוב קטן, כי הוא "הורג" את השמרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים עד לקבלת בצק חלק, רך ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח, בין שעה לשעתיים.
  • שלב 5

    0 דקות
    עדיף להתפיח את הבצק במקרר למשך לילה, כך הוא יהיה פחות דביק ונוח יותר לעבודה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים יחד את כל חומרי המלית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים למקרר ומצננים תוך ערבוב מדי פעם עד שהתערובת נוחה למריחה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומחלקים ל-6 חלקים שווים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מרדדים כל חלק לעיגול דק ככל האפשר.
  • שלב 11

    0 דקות
    מורחים שכבה דקה של מלית קקאו וחותכים למשולשים.
  • שלב 12

    0 דקות
    מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 13

    30 דקות
    מתפיחים כ- 30 דקות, עד שהקרואסונים מכפילים את גודלם.
  • שלב 14

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה.
  • שלב 15

    15 דקות
    אופים עד שהקרואסון שחום וריחני, כ-15 דקות.
  • שלב 16

    0 דקות
    בזמן שהרוגלך בתנור מכינים את הסירופ: מחממים בסיר מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס.
  • שלב 17

    0 דקות
    מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
  • שלב 18

    0 דקות
    מברישים את הקרואסון מיד בצאתו מהתנור בסירופ הסוכר החם. מצננים מעט ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות קרואסון

    לחמניות קרואסון

    בינוני
  • קרואסון חלבה

    קרואסון חלבה

    180 דקות בינוני
  • קרואסון חמאה פריך

    קרואסון חמאה פריך

    60 דקות בינוני
  • קרואסון שוקולד

    קרואסון שוקולד

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים