דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרם שניט אמיתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרם שניט אמיתי

קרם שניט אמיתי

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קסלמן פרידה
קרם שניט כהלכתו, נדרשת לא מעט עבודה, אבל התוצאה בצק פריך מצוין עם קרם עשיר.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח לבן
1 
ביצה
1  כוס
מים
1  חבילה
מחמאה מחולקת ל-4 חלקים. (אפשר להמיר לחמאה, רק לשים לב לכמות)
2  כוסות
סוכר לבן
0.5  כוס
קמח לבן
5 
ביצה
0.75  שקית
חלב
300  גרם
חמאה
1  כפית
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצרים בצק מכל החומרים, פרט למחמאה.
  • שלב 2

    20 דקות
    מרדדים את הבצק, מורחים עליו חלק אחד של המחמאה, ומקפלים את הבצק מהפינות למרכז (בצורת מעטפה). מניחים את הבצק במקפיא ל-20 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר 20 דקות מרדדים את הבצק שוב ומורחים אותו בחלק נוסף מהמחמאה. מקפלים שוב לצורת מעטפה.
  • שלב 4

    20 דקות
    מקפיאים שוב למשך 20 דקות, וחוזר חלילה - עד שהמחמאה נגמרת.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר הפעם האחרונה שמקפיאים - מחלקים את הבצק ל-3 חלקים מרדדים כל חלק בנפרד.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים בתבנית התנור על נייר אפייה ומחוררים עם מזלג, ואופים כל חלק בנפרד בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהבצק נאפה ונהיה זהוב.
  • שלב 7

    0 דקות
    להכנת הקרם: מערבבים את הסוכר והקמח, ואז מוסיפים ביצה אחת, מערבבים טוב, מוסיפים עוד ביצה ומערבבים, וכן הלאה את כל הביצים כל אחת בנפרד, מוסיפים את החלב ומערבבים.
  • שלב 8

    20 דקות
    מבשלים בסיר על אש נמוכה (אך לא מידי נמוכה), ומערבבים עם כף עץ עד שמתחיל לבעבע, מיד מכבים את האש. לוקח זמן עד שזה מבעבע - אז לא להתייאש באמצע - בערך 20 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים לקרם את החמאה ואת התמצית וניל ומערבבים שהחמאה תימס.
  • שלב 10

    0 דקות
    להרכבת העוגה: יוצרים שכבות של בצק, קרם, בצק, קרם, בצק.
  • שלב 11

    0 דקות
    מפזרים מלמעלה אבקת סוכר.
  • שלב 12

    0 דקות
    משהים מכוסה במקרר למשך לילה. *זה אומנם הרבה עבודה - אך שווה המאמץ.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קראלוסקי (עוגת שכבות מלכותית עם דבש, אגוזים וקרם וניל)

    קראלוסקי (עוגת שכבות מלכותית עם דבש, אגוזים וקרם וניל)

    60 דקות בינוני
  • עוגת דבש-גזר בציפוי קרם גבינה

    עוגת דבש-גזר בציפוי קרם גבינה

    60 דקות קל
  • מרק כרובית וברוקולי מוקרם

    מרק כרובית וברוקולי מוקרם

    60 דקות קל
  • טרייפל פירות עם קרם גבינה ודבש

    טרייפל פירות עם קרם גבינה ודבש

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים