דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרמבו מוקה תוצרת בית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרמבו מוקה תוצרת בית

קרמבו מוקה תוצרת בית

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביב
הסבלנות משתלמת: שכבות של בסיס מתפצפץ, קרם שוקולד לבן וקפה וציפוי שוקולד קראנצ'י

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר
0.5  כוס
ממרח אגוזי לוז
6.5  כוסות
פצפוצי אורז
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  כף
נס קפה
250  גרם
שוקולד לבן
350  גרם
שוקולד מריר
3  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתחילים להכין את הקרם, שדורש קירור של כ-4 שעות: בסיר מחממים מיכל אחד בלבד של שמנת מתוקה עם נס קפה, לסף רתיחה.
  • שלב 2

    5 דקות
    יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. *ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עד שהתערובת קרה מאוד (אפשר להכין עד יומיים מראש).
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את הבסיס : ממיסים שוקולד ומערבבים פנימה נוטלה. מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים עד שהם מצופים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לנייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה (הפצפוצים יישברו ויימעכו תוך כדי רידוד וזה בסדר), עד שמתקבל דף דחוס בעובי של 1 ס"מ בערך.
  • שלב 6

    20 דקות
    מעבירים את התערובת עם ניירות האפייה למגש ומכניסים למקפיא ל-20 דקות, עד שהבסיס מתקשה.
  • שלב 7

    0 דקות
    קורצים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ בעזרת חותכן עוגיות.
  • שלב 8

    0 דקות
    שומרים את התחתיות בכלי אטום במקפיא עד השימוש (אפשר להכין עד שבוע מראש).
  • שלב 9

    0 דקות
    מסיימים את הכנת הקרם: מעבירים את תערובת השוקולד הקרה למיקסר, יוצקים פנימה מיכל נוסף של שמנת מתוקה ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.
  • שלב 10

    0 דקות
    מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ.
  • שלב 11

    0 דקות
    מזלפים את הקרם על התחתיות: הכי קל לזלף לגבעה גדולה ועגולה, אבל הכי יפה לזלף בצורת ספירלה עם שפיץ בסוף, כמו "גלידה אמריקאית" של פעם.
  • שלב 12

    120 דקות
    מעבירים למקפיא ל-120 דקות לפחות, עד שהקרם מתקשה.
  • שלב 13

    0 דקות
    מצפים בשוקולד ומגישים: ממיסים שוקולד, ורק אחרי שהוא נמס לגמרי מערבבים לתוכו שמן.
  • שלב 14

    0 דקות
    מניחים לציפוי להתקרר לטמפרטורת החדר.
  • שלב 15

    0 דקות
    מעבירים אותו לכלי צר וארוך וטובלים בו את הקרמבואים הקפואים (מטביעים אותם הפוכים).
  • שלב 16

    0 דקות
    מניחים בחזרה על המגש. הציפוי יתקשה בתוך כמה שניות.
  • שלב 17

    0 דקות
    שומרים במקפיא, ומניחים לקרמבואים להפשיר כמה דקות מחוץ למקרר לפני ההגשה.
קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 1 מתוך 17

מתחילים להכין את הקרם, שדורש קירור של כ-4 שעות: בסיר מחממים מיכל אחד בלבד של שמנת מתוקה עם נס קפה, לסף רתיחה.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 2 מתוך 17

יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. *ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 3 מתוך 17

מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עד שהתערובת קרה מאוד (אפשר להכין עד יומיים מראש).

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 4 מתוך 17

מכינים את הבסיס : ממיסים שוקולד ומערבבים פנימה נוטלה. מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים עד שהם מצופים היטב.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 5 מתוך 17

מעבירים את התערובת לנייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה (הפצפוצים יישברו ויימעכו תוך כדי רידוד וזה בסדר), עד שמתקבל דף דחוס בעובי של 1 ס"מ בערך.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 6 מתוך 17

מעבירים את התערובת עם ניירות האפייה למגש ומכניסים למקפיא ל-20 דקות, עד שהבסיס מתקשה.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 7 מתוך 17

קורצים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ בעזרת חותכן עוגיות.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 8 מתוך 17

שומרים את התחתיות בכלי אטום במקפיא עד השימוש (אפשר להכין עד שבוע מראש).

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 9 מתוך 17

מסיימים את הכנת הקרם: מעבירים את תערובת השוקולד הקרה למיקסר, יוצקים פנימה מיכל נוסף של שמנת מתוקה ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 10 מתוך 17

מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 11 מתוך 17

מזלפים את הקרם על התחתיות: הכי קל לזלף לגבעה גדולה ועגולה, אבל הכי יפה לזלף בצורת ספירלה עם שפיץ בסוף, כמו "גלידה אמריקאית" של פעם.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 12 מתוך 17

מעבירים למקפיא ל-120 דקות לפחות, עד שהקרם מתקשה.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 13 מתוך 17

מצפים בשוקולד ומגישים: ממיסים שוקולד, ורק אחרי שהוא נמס לגמרי מערבבים לתוכו שמן.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 14 מתוך 17

מניחים לציפוי להתקרר לטמפרטורת החדר.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 15 מתוך 17

מעבירים אותו לכלי צר וארוך וטובלים בו את הקרמבואים הקפואים (מטביעים אותם הפוכים).

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 16 מתוך 17

מניחים בחזרה על המגש. הציפוי יתקשה בתוך כמה שניות.

קרמבו מוקה תוצרת בית

שלב 17 מתוך 17

שומרים במקפיא, ומניחים לקרמבואים להפשיר כמה דקות מחוץ למקרר לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת קרמבו

    עוגת קרמבו

    60 דקות בינוני
  • עוגת קרמבו - הדס קופרמן

    עוגת קרמבו - הדס קופרמן

    65 דקות בינוני
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת קרמבו

    עוגת קרמבו

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים