שורפים את החצילים על האש. אפשר בכיריים ביתיות, אם כי קצת מלכלך.
שלב 2
0 דקות
מרוקנים את תוכנם של החצילים. כדי להכין קרפצ'יו, כלומר פרוסות דקות, מורידים את הקליפה בזהירות וחותכים בעזרת סכין חדה פרוסות לאורך החציל. מניחים אותן על גבי צלחת הגשה.
שלב 3
0 דקות
יוצקים טחינה על גבי פרוסות החצילים.
שלב 4
0 דקות
אפשר גם לסחוט חצי לימון מעל ולפזר מעט מלח.
שלב 1
מתוך
4
שורפים את החצילים על האש. אפשר בכיריים ביתיות, אם כי קצת מלכלך.
שלב 2
מתוך
4
מרוקנים את תוכנם של החצילים. כדי להכין קרפצ'יו, כלומר פרוסות דקות, מורידים את הקליפה בזהירות וחותכים בעזרת סכין חדה פרוסות לאורך החציל. מניחים אותן על גבי צלחת הגשה.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים טחינה על גבי פרוסות החצילים.
שלב 4
מתוך
4
אפשר גם לסחוט חצי לימון מעל ולפזר מעט מלח.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0