דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרפ כשר לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרפ כשר לפסח

קרפ כשר לפסח

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קרפ ביתי שמכינים בקלות ומגישים עם כל ממרח או תוספת שאוהבים, כיד הדמיון הטובה עליכם. קינוח כיפי, מפנק ובעיקר - כשר לפסח

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
סוכר לבן
2 
ביצים
1  גביע
יוגורט
1  כוס
חלב
10  כפות
קמח תפוחי אדמה
0.25  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים סוכר עם ביצים, חלב ויוגורט, מוסיפים קמח תפו"א ומערבבים עד שהבלילה אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת, משמנים קלות, מנגבים בנייר סופג ויוצקים מצקת מהבלילה והופכים לצד שני.
  • שלב 3

    0 דקות
    מגישים עם דבש, ריבה או ממרח שוקולד, לפי הטעם.
קרפ כשר לפסח

שלב 1 מתוך 3

מערבבים סוכר עם ביצים, חלב ויוגורט, מוסיפים קמח תפו"א ומערבבים עד שהבלילה אחידה.

קרפ כשר לפסח

שלב 2 מתוך 3

מחממים מחבת, משמנים קלות, מנגבים בנייר סופג ויוצקים מצקת מהבלילה והופכים לצד שני.

קרפ כשר לפסח

שלב 3 מתוך 3

מגישים עם דבש, ריבה או ממרח שוקולד, לפי הטעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אנונימית567

יצא טעים מאוד אבל לא הצלחתי לבשל את זה טוב

מערכת בישולים

היי, כדאי לטגן אותם על להבה נמוכה כדי שהמרקם יהיה טוב גם באמצע. בנוסף המרקם, בגלל הרכיבים לפסח, שונה מקרפ רגיל ורך יותר. חג שמח 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • ארוחת בוקר
  • אחר הצהריים
  • אוכל אמריקאי
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לפנקייק

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קרפיון בשמנת לשבועות

    קרפיון בשמנת לשבועות

    70 דקות קל
  • עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    30 דקות מאתגר
  • פולנטה עם תרד טרי, גורגונזולה ומסקרפונה

    פולנטה עם תרד טרי, גורגונזולה ומסקרפונה

    40 דקות בינוני
  • בלילה לקרפ

    בלילה לקרפ

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים