המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן, מוספים עגבניות קצוצות. שמים את הרסק העגבניות אחר כך שמים פפריקה מתוקה, פלפל שחור ומלח
מוספים לזה כוס מים מים מהברז.
מערבבים את זה טוב עד שזה יגיע לרתיחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0