דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב פסטו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב פסטו

רוטב פסטו

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הנה מתכון לפסטו בסיסי וטוב, בלי גיוונים ובלי שטיקים. כמו בכל המתכונים הבסיסיים הוא גם הכי טעים וקל להכנה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
צנוברים
0.25  כוס
שמן זית
1  כוס
בזיליקום דחוסה, רק עלים, בלי גבעולים
3  שיני
שום קלופות
0.25  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0.5  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולים את הצנוברים במחבת ללא שמן עד להזהבה (זהירות, זה נשרף מהר).
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את הצנוברים הקלויים, הבזיליקום והשום במעבד מזון עם להב פלדה וטוחנים למחית כמעט חלקה (אבל לא חלקה לגמרי). תוך כדי טחינה, מוסיפים את שמן הזית בזרזיף דק.
  • שלב 3

    0 דקות
    לסיום, מוסיפים את הגבינה והמלח ומערבבים בשניים-שלושה פולסים קצרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לצנצנת וחותמים בשכבה דקה של שמן זית. שומרים במקרר עד שבוע
רוטב פסטו

שלב 1 מתוך 4

קולים את הצנוברים במחבת ללא שמן עד להזהבה (זהירות, זה נשרף מהר).

רוטב פסטו

שלב 2 מתוך 4

שמים את הצנוברים הקלויים, הבזיליקום והשום במעבד מזון עם להב פלדה וטוחנים למחית כמעט חלקה (אבל לא חלקה לגמרי). תוך כדי טחינה, מוסיפים את שמן הזית בזרזיף דק.

רוטב פסטו

שלב 3 מתוך 4

לסיום, מוסיפים את הגבינה והמלח ומערבבים בשניים-שלושה פולסים קצרים.

רוטב פסטו

שלב 4 מתוך 4

מעבירים לצנצנת וחותמים בשכבה דקה של שמן זית. שומרים במקרר עד שבוע

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    60 דקות קל
  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים