המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את הצנוברים במחבת ללא שמן עד להזהבה (זהירות, זה נשרף מהר).
שמים את הצנוברים הקלויים, הבזיליקום והשום במעבד מזון עם להב פלדה וטוחנים למחית כמעט חלקה (אבל לא חלקה לגמרי). תוך כדי טחינה, מוסיפים את שמן הזית בזרזיף דק.
לסיום, מוסיפים את הגבינה והמלח ומערבבים בשניים-שלושה פולסים קצרים.
מעבירים לצנצנת וחותמים בשכבה דקה של שמן זית. שומרים במקרר עד שבוע
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0