קולים את הצנוברים במחבת ללא שמן עד להזהבה (זהירות, זה נשרף מהר).
שלב 2
0 דקות
שמים את הצנוברים הקלויים, הבזיליקום והשום במעבד מזון עם להב פלדה וטוחנים למחית כמעט חלקה (אבל לא חלקה לגמרי). תוך כדי טחינה, מוסיפים את שמן הזית בזרזיף דק.
שלב 3
0 דקות
לסיום, מוסיפים את הגבינה והמלח ומערבבים בשניים-שלושה פולסים קצרים.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לצנצנת וחותמים בשכבה דקה של שמן זית. שומרים במקרר עד שבוע
שלב 1
מתוך
4
קולים את הצנוברים במחבת ללא שמן עד להזהבה (זהירות, זה נשרף מהר).
שלב 2
מתוך
4
שמים את הצנוברים הקלויים, הבזיליקום והשום במעבד מזון עם להב פלדה וטוחנים למחית כמעט חלקה (אבל לא חלקה לגמרי). תוך כדי טחינה, מוסיפים את שמן הזית בזרזיף דק.
שלב 3
מתוך
4
לסיום, מוסיפים את הגבינה והמלח ומערבבים בשניים-שלושה פולסים קצרים.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים לצנצנת וחותמים בשכבה דקה של שמן זית. שומרים במקרר עד שבוע
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0