דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: בני טוריקה
מתכון לרוטב פלפלים מתקתק וקצת חריף (אם רוצים), שמתאים מאוד כשהוא מגיע על סטייק עסיסי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
פלפל אדום בינוניות ועסיסיות
7  שיני
שום קלופות
1  כף
חומץ בלסמי
3  כפות
דבש
0.5  כוס
שמן זית איכותי
1  קורט
פלפל
1  כף
טבסקו לא חובה
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לכלי חסין אש את שיני השום ויוצקים עליהם מעט שמן זית.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים את הפלפלים, מיבשים היטב ומושחים אותם בשמן זית טוב מכל הצדדים, מניחים בכלי כשהם מונחים על העוקץ ומכסים ברדיד אלומיניום .
  • שלב 3

    0 דקות
    מכניסים לתנור לחום של כ-200 מעלות למשך כ-25 דקות (יש להזהר לא לשרוף את הפלפלים אלא רק להשחים).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הכלי מהתנור ומעבירים את הפלפלים מיד לשקית ניילון אטומה ל-15 דקות כדי שהקליפה תתקלף בקלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקלפים את הפלפלים ומכניסים אותם (ללא הגלעינים) ואת שיניי השום למעבד מזון.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים פלפל שחור, מלח, חומץ ודבש ומפעילים את מעבד המזון, ומוסיפים לאט לאט את יתרת השמן עד שמתקבלת סמיכות רצויה (לא נוזלי).
  • שלב 7

    0 דקות
    אפשר להוסיף כף טבסקו להוספת מעט חריפות (לא חובה).
  • שלב 8

    0 דקות
    מאחסנים בכלי זכוכית מעוקר.
רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

שלב 1 מתוך 8

מכניסים לכלי חסין אש את שיני השום ויוצקים עליהם מעט שמן זית.

רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

שלב 2 מתוך 8

שוטפים את הפלפלים, מיבשים היטב ומושחים אותם בשמן זית טוב מכל הצדדים, מניחים בכלי כשהם מונחים על העוקץ ומכסים ברדיד אלומיניום .

רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

שלב 3 מתוך 8

מכניסים לתנור לחום של כ-200 מעלות למשך כ-25 דקות (יש להזהר לא לשרוף את הפלפלים אלא רק להשחים).

רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

שלב 4 מתוך 8

מוציאים את הכלי מהתנור ומעבירים את הפלפלים מיד לשקית ניילון אטומה ל-15 דקות כדי שהקליפה תתקלף בקלות.

רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

שלב 5 מתוך 8

מקלפים את הפלפלים ומכניסים אותם (ללא הגלעינים) ואת שיניי השום למעבד מזון.

רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים פלפל שחור, מלח, חומץ ודבש ומפעילים את מעבד המזון, ומוסיפים לאט לאט את יתרת השמן עד שמתקבלת סמיכות רצויה (לא נוזלי).

רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

שלב 7 מתוך 8

אפשר להוסיף כף טבסקו להוספת מעט חריפות (לא חובה).

רוטב קרם פלפלים לסטייק (מעולה)

שלב 8 מתוך 8

מאחסנים בכלי זכוכית מעוקר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    60 דקות קל
  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים