המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים במעבד המזון את הבזיליקום, הגבינה, הצנוברים השום למרקם אחיד.
מוסיפים את שמן הזית והתבלינים וממשיכים לטחון עוד מספר שניות עד שהשמן נבלע ברוטב.
מחממים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את הפסטו ומערבבים היטב
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0