המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
טוחנים במעבד המזון את הבזיליקום, הגבינה, הצנוברים השום למרקם אחיד.
מוסיפים את שמן הזית והתבלינים וממשיכים לטחון עוד מספר שניות עד שהשמן נבלע ברוטב.
מחממים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את הפסטו ומערבבים היטב
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0