דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יסכה קורש
סלט חם עם ירקות מוקפצים ורצועות עסיסיות של סטייק אנטריקוט

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כפית
שמן קנולה לטיגון הבצל
1 
בצל גדול חתוך לרצועות
300  גרם
סטייק אנטריקוט עבה, לפחות 300 גרם
2 
קישוא קלופים וחתוכים לגפרורים
2 
גזר קלופים וחתוכים לגפרורים
1.5  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.25  כוס
רוטב טריאקי 290 מ"ל
2  שיני
שום כתוש
0  לפי הטעם
פלפל שחור
4  גבעולים
בצל ירוק קצוץ דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הסטייק לרצועות עם כיוון סיבי הבשר, משטחים כל רצועה עם פטיש כדי שתהיה כמו שניצל קטן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן בתוכה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הגזרים וממשיכים לערבב מדי פעם עד שישחימו על אש גבוהה, המחבת צריכה להיות רותחת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מזיזים קצת מהגזר במחבת ומפנים רבע מהמחבת לצריבת פרוסות האנטריקוט.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את פרוסות האנטריקוט למחבת - השלב הזה צריך להיות מהיר ועל מחבת לוהטת כדי שהבשר ייצא רך. צורבים צריבה קצרה של חצי דקה מכל צד ומוציאים לקערית.8 כשהגזר מתרכך מעט ונצרב מעט, מוסיפים את הקישואים.
  • שלב 7

    0 דקות
    ממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד כשלוש דקות, עד שגם הקישואים נצרבים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים את רוטב הצילי, הסויה, הטריאקי, השום הכתוש והפלפל השחור בקערית לרוטב אחיד. (ניתן להוסיף פתיתי צילי חריף גרוס כמו אלה של הפיצה לפיקנטיות).
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את נתחי האנטריקוט הצרובים ומעל הכל יוצקים את הרוטב.
  • שלב 10

    0 דקות
    משאירים את המחבת על אש גבוהה וממשיכים לערבב מדי כחצי דקה.
  • שלב 11

    0 דקות
    מנמיכים להבה ומבשלים כחמש דקות, הרוטב אמור להצטמצם והירקות והבשר סופגים אותו.
  • שלב 12

    0 דקות
    הירקות צריכים להישאר מעט קשיחים, לא "לסמרטט" אותם.
  • שלב 13

    0 דקות
    מכבים את האש ומעבירים לקערת הגשה.
  • שלב 14

    0 דקות
    מפזרים מעל את הבצל הירוק ומערבבים.
רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 1 מתוך 14

חותכים את הסטייק לרצועות עם כיוון סיבי הבשר, משטחים כל רצועה עם פטיש כדי שתהיה כמו שניצל קטן.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 2 מתוך 14

מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן בתוכה.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 3 מתוך 14

מטגנים את הבצל עד להזהבה.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 4 מתוך 14

מוסיפים את הגזרים וממשיכים לערבב מדי פעם עד שישחימו על אש גבוהה, המחבת צריכה להיות רותחת.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 5 מתוך 14

מזיזים קצת מהגזר במחבת ומפנים רבע מהמחבת לצריבת פרוסות האנטריקוט.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 6 מתוך 14

מעבירים את פרוסות האנטריקוט למחבת - השלב הזה צריך להיות מהיר ועל מחבת לוהטת כדי שהבשר ייצא רך. צורבים צריבה קצרה של חצי דקה מכל צד ומוציאים לקערית.8 כשהגזר מתרכך מעט ונצרב מעט, מוסיפים את הקישואים.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 7 מתוך 14

ממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד כשלוש דקות, עד שגם הקישואים נצרבים.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 8 מתוך 14

מערבבים את רוטב הצילי, הסויה, הטריאקי, השום הכתוש והפלפל השחור בקערית לרוטב אחיד. (ניתן להוסיף פתיתי צילי חריף גרוס כמו אלה של הפיצה לפיקנטיות).

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 9 מתוך 14

מוסיפים למחבת את נתחי האנטריקוט הצרובים ומעל הכל יוצקים את הרוטב.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 10 מתוך 14

משאירים את המחבת על אש גבוהה וממשיכים לערבב מדי כחצי דקה.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 11 מתוך 14

מנמיכים להבה ומבשלים כחמש דקות, הרוטב אמור להצטמצם והירקות והבשר סופגים אותו.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 12 מתוך 14

הירקות צריכים להישאר מעט קשיחים, לא "לסמרטט" אותם.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 13 מתוך 14

מכבים את האש ומעבירים לקערת הגשה.

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם ירקות

שלב 14 מתוך 14

מפזרים מעל את הבצל הירוק ומערבבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    50 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים