דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה אפויים ברוטב פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה אפויים ברוטב פטריות

תפוחי אדמה אפויים ברוטב פטריות

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: לילך מנטש
רוצים לגוון באירוח ולהציע תוספת מקורית - זה המתכון שלכם.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה פרוסים בעובי 5 מ"מ
3  כפות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
50  גרם
חמאה
2  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסדרים את פרוסות תפו"א בתבנית כשהם חופפים (כמו מניפה).
  • שלב 2

    5 דקות
    בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים את אבקת מרק הפטריות. מערבבים עד להמסה. מוסיפים מים ומרתיחים. *ניתן להמיר את החמאה במחמאה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    5 דקות
    בוחשים ומבשלים על אש נמוכה, עוד כ-5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים על התפו"א ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד לריכוך התפו"א.
תפוחי אדמה אפויים ברוטב פטריות

שלב 1 מתוך 4

מסדרים את פרוסות תפו"א בתבנית כשהם חופפים (כמו מניפה).

תפוחי אדמה אפויים ברוטב פטריות

שלב 2 מתוך 4

בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים את אבקת מרק הפטריות. מערבבים עד להמסה. מוסיפים מים ומרתיחים. *ניתן להמיר את החמאה במחמאה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

תפוחי אדמה אפויים ברוטב פטריות

שלב 3 מתוך 4

בוחשים ומבשלים על אש נמוכה, עוד כ-5 דקות.

תפוחי אדמה אפויים ברוטב פטריות

שלב 4 מתוך 4

שופכים על התפו"א ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד לריכוך התפו"א.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים