דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה ופטריות אפויים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה ופטריות אפויים

תפוחי אדמה ופטריות אפויים

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון פטנט שמפיק תפוחי אדמה פריכים ושחומים מבחוץ, נימוחים בפנים ומלאי טעם. גם הפטריות מרוויחות משיטת האפייה הייחודית. מנה שמתאהבים בה מהניסיון הראשון

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תפוח אדמה
2  סלסילות
פטריות שמפיניון שלמות ללא רגל
4  כפות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
5  שיני
שום כתושות
6  כפות
מיונז
2  כפיות
חרדל
0.67  כוס
מים
1  קורט
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור גרוס
2  ענפי
רוזמרין
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים במיקרוגל תפוחי אדמה בשקית בה הם נקנו בעוצמה מלאה כ-10 דקות ומצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים אבקת מרק, שום, מיונז, חרדל, מלח, פלפל ומים בקערה גדולה. מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים הכל לתבנית ומסדרים בשכבה אחידה. מניחים מעל ענפי רוזמרין.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ-40 דקות, או עד שתפוחי האדמה פריכים וזהובים. מגישים מיד.
תפוחי אדמה ופטריות אפויים

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

תפוחי אדמה ופטריות אפויים

שלב 2 מתוך 5

מבשלים במיקרוגל תפוחי אדמה בשקית בה הם נקנו בעוצמה מלאה כ-10 דקות ומצננים.

תפוחי אדמה ופטריות אפויים

שלב 3 מתוך 5

מערבבים אבקת מרק, שום, מיונז, חרדל, מלח, פלפל ומים בקערה גדולה. מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות ומערבבים.

תפוחי אדמה ופטריות אפויים

שלב 4 מתוך 5

מעבירים הכל לתבנית ומסדרים בשכבה אחידה. מניחים מעל ענפי רוזמרין.

תפוחי אדמה ופטריות אפויים

שלב 5 מתוך 5

אופים כ-40 דקות, או עד שתפוחי האדמה פריכים וזהובים. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף ותפוחי אדמה בתנור

    עוף ותפוחי אדמה בתנור

    95 דקות קל
  • עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    30 דקות קל
  • עוף בזיתים עם תפוחי אדמה

    עוף בזיתים עם תפוחי אדמה

    90 דקות בינוני
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים