דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה קריספיים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה קריספיים

תפוחי אדמה קריספיים

(4)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
פריכים מבחוץ, נימוחים מבפנים ומלאים בטעם מתובל

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תפוח אדמה (לא מקולפים) חתוכים לקוביות גסות
3  כפות
שמן זית
0.5  כפית
שום גבישי
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
4  כפות
פטרוזיליה קצוצים (כחופן של פטרוזיליה, תימין ורוזמרין)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    20 דקות
    שמים מים בסיר ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים ומסננים מיד.
  • שלב 3

    5 דקות
    מערבבים בקערה את השמן עם השום, פירורי לחם ועשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ואם רוצים צ'ילי חריף יבש.
  • שלב 4

    2 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    30 דקות
    מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור לאפייה של 30 דקות או עד הזהבה.
תפוחי אדמה קריספיים

שלב 1 מתוך 5

מחממים את התנור ל-200 מעלות.

תפוחי אדמה קריספיים

שלב 2 מתוך 5

שמים מים בסיר ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים ומסננים מיד.

תפוחי אדמה קריספיים

שלב 3 מתוך 5

מערבבים בקערה את השמן עם השום, פירורי לחם ועשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ואם רוצים צ'ילי חריף יבש.

תפוחי אדמה קריספיים

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב.

תפוחי אדמה קריספיים

שלב 5 מתוך 5

מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור לאפייה של 30 דקות או עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
נ נחמה ימיני

מאוד

ד דוריה מוטולה

מאדדדד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • שיא
  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה ראשונה
  • אוכל מקומי
  • תפוחי אדמה
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים