המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יש לחמם את התנור מראש לחום של מאה שמונים מעלות.
שוטפים היטב את תפוחי האדמה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
מערבבים היטב את תפוחי האדמה עם שמן הזית ואבקת המרק.
שמים את תפוחי האדמה בשקית ומערבבים היטב בשמן והאבקה.
השרי את תפוחי האדמה במשך כשעה בשקית.
מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית ואופים כארבעים וחמש דקות עד שתפוחי האדמה יהיו רכים ופריכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0