דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי תפוחים ושיבולת שועל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי תפוחים ושיבולת שועל

פאי תפוחים ושיבולת שועל

(1)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
מנת קינוח בריאותית הכי טעימה שתמצאו. עם הכנה ממש פשוטה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח עץ
0.5  כוס
חמוציות
0.5  כוס
סוכר חום
0.5  כוס
קמח לבן
0.5  כוס
שיבולת שועל
100  גרם
חמאה
0.5  כפית
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים לא עבים. מערבבים עם מעדן קרנברי והקינמון.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ משומנת.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה נפרדת, מערבבים את יתרת החומרים עד לקבלת פירורים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים על התפוחים, ובעזרת האצבעות מחדירים קצת לשכבת התפוחים העליונה.
  • שלב 5

    35 דקות
    אופים ב-190 מעלות צלזיוס 30-35 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מומלץ להגיש חם עם גלידה וניל או שמנת 15%.
פאי תפוחים ושיבולת שועל

שלב 1 מתוך 6

מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים לא עבים. מערבבים עם מעדן קרנברי והקינמון.

פאי תפוחים ושיבולת שועל

שלב 2 מתוך 6

שמים בתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ משומנת.

פאי תפוחים ושיבולת שועל

שלב 3 מתוך 6

בקערה נפרדת, מערבבים את יתרת החומרים עד לקבלת פירורים.

פאי תפוחים ושיבולת שועל

שלב 4 מתוך 6

מפזרים על התפוחים, ובעזרת האצבעות מחדירים קצת לשכבת התפוחים העליונה.

פאי תפוחים ושיבולת שועל

שלב 5 מתוך 6

אופים ב-190 מעלות צלזיוס 30-35 דקות.

פאי תפוחים ושיבולת שועל

שלב 6 מתוך 6

מומלץ להגיש חם עם גלידה וניל או שמנת 15%.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מיכאל

ממש האבתי את העוגה זה חוסל תוך דקה אבל האיסה האיתה אים גושים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים