דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה נוסח אנה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה נוסח אנה

תפוחי אדמה נוסח אנה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
עוגת תפוחי אדמה. תוספת טעימה ומרשימה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
תפוח אדמה
100  גרם
חמאה מומסת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ומניחים במסננת. שוטפים היטב ומעבירים למגבת. מייבשים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים היטב תבנית חסינת חום (רצוי עגולה) בחמאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים בתוך התבנית את תפוחי האדמה, כך שהם מעט חופפים זה לזה, בצורה מעגלית. כאשר נוצרת שכבה מברישים אותה בחמאה וזורים מלח ופלפל.
  • שלב 4

    0 דקות
    חוזרים על הפעולה ויוצרים שכבות נוספות, עד שמסתיימות פרוסות תפוחי האדמה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-30 דק'.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים את נייר הכסף ואופים כ-15 דקות נוספות, עד שהמאפה רך ושחום מלמעלה.
תפוחי אדמה נוסח אנה

שלב 1 מתוך 6

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ומניחים במסננת. שוטפים היטב ומעבירים למגבת. מייבשים היטב.

תפוחי אדמה נוסח אנה

שלב 2 מתוך 6

משמנים היטב תבנית חסינת חום (רצוי עגולה) בחמאה.

תפוחי אדמה נוסח אנה

שלב 3 מתוך 6

מסדרים בתוך התבנית את תפוחי האדמה, כך שהם מעט חופפים זה לזה, בצורה מעגלית. כאשר נוצרת שכבה מברישים אותה בחמאה וזורים מלח ופלפל.

תפוחי אדמה נוסח אנה

שלב 4 מתוך 6

חוזרים על הפעולה ויוצרים שכבות נוספות, עד שמסתיימות פרוסות תפוחי האדמה.

תפוחי אדמה נוסח אנה

שלב 5 מתוך 6

מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-30 דק'.

תפוחי אדמה נוסח אנה

שלב 6 מתוך 6

מסירים את נייר הכסף ואופים כ-15 דקות נוספות, עד שהמאפה רך ושחום מלמעלה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים