דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה עם תרד וריקוטה

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
לזניה עם תרד וריקוטה

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה עם תרד וריקוטה

לזניה עם תרד וריקוטה

(7)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
לזניה לא שגרתית בשיבוץ ירוק של תרד ולבן של הגבינות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
0.25  כוס
שמן זית
3  שיני
שום
600  גרם
תרד
500  גרם
גבינת ריקוטה
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
100  גרם
גבינת מוצרלה
2  מיכלים
שמנת מתוקה (500 מ"ל)
5 
ביצה
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
250  גרם
גבינת מוצרלה מגוררות - לשכבה העליונה
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    במחבת מטגנים את שמן הזית והשום ומוסיפים את עלי התרד עד ריכוך.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה מערבבים את גבינת הריקוטה, הפרמזן והמוצרלה המגוררות ומוסיפים את התרד המאודה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את השמנת המתוקה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט וטורפים עם הביצים.
  • שלב 5

    5 דקות
    (תבנית מלבנית בגודל 25X30) מניחים שכבה של דפי לזניה בתבנית.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים מהרוטב ומפזרים אותו היטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים עוד שכבה של דפי לזניה ויוצקים מעליה עוד רוטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    חוזרים על התהליך עד למילוי התבנית.
  • שלב 9

    0 דקות
    את החלק העליון של הלזניה מכסים ברוטב ומפזרים אותו באופן אחיד.
  • שלב 10

    1 דקות
    מפזרים מעל את גבינת המוצרלה/צהובה/צ'דר.
  • שלב 11

    45 דקות
    אופים כ- 45 דקות עד שפני הלזניה זהובים. אם החלק העליון של הלזניה משחים ניתן לכסות אותה בנייר כסף או לחלופין להנמיך מעט את חום התנור.
לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 1 מתוך 11

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 2 מתוך 11

במחבת מטגנים את שמן הזית והשום ומוסיפים את עלי התרד עד ריכוך.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 3 מתוך 11

בקערה מערבבים את גבינת הריקוטה, הפרמזן והמוצרלה המגוררות ומוסיפים את התרד המאודה.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 4 מתוך 11

מוסיפים לתערובת את השמנת המתוקה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט וטורפים עם הביצים.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 5 מתוך 11

(תבנית מלבנית בגודל 25X30) מניחים שכבה של דפי לזניה בתבנית.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 6 מתוך 11

יוצקים מהרוטב ומפזרים אותו היטב.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 7 מתוך 11

מניחים עוד שכבה של דפי לזניה ויוצקים מעליה עוד רוטב.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 8 מתוך 11

חוזרים על התהליך עד למילוי התבנית.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 9 מתוך 11

את החלק העליון של הלזניה מכסים ברוטב ומפזרים אותו באופן אחיד.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 10 מתוך 11

מפזרים מעל את גבינת המוצרלה/צהובה/צ'דר.

לזניה עם תרד וריקוטה

שלב 11 מתוך 11

אופים כ- 45 דקות עד שפני הלזניה זהובים. אם החלק העליון של הלזניה משחים ניתן לכסות אותה בנייר כסף או לחלופין להנמיך מעט את חום התנור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 3

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אוראל

מה אפשר במקום ריקוטה?

מערכת בישולים

היי אוראל, אתה יכול להמיר בגבינה לבנה. יום מקסים

ס סימון

אני הורדתי ל4 ביצים ויצא מצויין

ר רוית

5 ביצים ?????

מערכת בישולים

היי רוית, כן, זה המתכון וזה ממש מוצלח

הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • לזניה עם בשר וירקות

    לזניה עם בשר וירקות

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים