דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק אפונה ותפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק אפונה ותפוחי אדמה

מרק אפונה ותפוחי אדמה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מרק טעים, חורפי ומשביע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
תפוח אדמה
1 
גזר
1 
בצל
0.5  כוס
אפונה
0.5  כוס
אפונה
0.5  זר
שמיר
0.5  זר
פטרוזיליה
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את האפונה היבשה ל 24 שעות במים קרים, לאחר מכן 3 שעות במים חמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקלפים ופורסים לחתיכות גדולות את הגזר הבצל והתפוח אדמה, קוצצים את השמיר והפטרוזיליה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עם מכסה סגור במשך שעה וחצי.
  • שלב 4

    0 דקות
    חמש דקות לפני הסוף מוסיפים את האפונה מהפחית ומבשלים עוד 5 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    טוחנים הכל (או כמעט הכל אם אוהבים חתיכות גדולות במרק) בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים מעט שמיר בעת ההגשה.
מרק אפונה ותפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 6

משרים את האפונה היבשה ל 24 שעות במים קרים, לאחר מכן 3 שעות במים חמים.

מרק אפונה ותפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 6

מקלפים ופורסים לחתיכות גדולות את הגזר הבצל והתפוח אדמה, קוצצים את השמיר והפטרוזיליה.

מרק אפונה ותפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 6

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עם מכסה סגור במשך שעה וחצי.

מרק אפונה ותפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 6

חמש דקות לפני הסוף מוסיפים את האפונה מהפחית ומבשלים עוד 5 דקות.

מרק אפונה ותפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 6

טוחנים הכל (או כמעט הכל אם אוהבים חתיכות גדולות במרק) בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.

מרק אפונה ותפוחי אדמה

שלב 6 מתוך 6

מפזרים מעט שמיר בעת ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים