דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

(2)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימה טיטו
הסופגניות המרוקאיות האלה הן אחת הסיבות שחנוכה הוא חג כה מוצלח

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
4  כוסות
מים פושרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה באופן ידני במשך כדקה וחצי ואז מתפיחים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר רחב מחממים כליטר שמן (על אש בינונית) ומכינים קערית קטנה של שמן לטבילת הידיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהבצק תפח והשמן חם, טובלים את קצות האצבעות בקערית השמן וקורצים מהבצק עיגול בגודל של קלמנטינה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים ממנו עיגול ויוצרים עם האצבע חור באמצע.
  • שלב 5

    0 דקות
    מיד מטגנים מכל צד 3 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים על נייר סופג (חשוב לא לשחק עם הבצק בידיים יותר מהרצוי).
ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה באופן ידני במשך כדקה וחצי ואז מתפיחים עד להכפלת הנפח.

ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

שלב 2 מתוך 6

בסיר רחב מחממים כליטר שמן (על אש בינונית) ומכינים קערית קטנה של שמן לטבילת הידיים.

ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

שלב 3 מתוך 6

לאחר שהבצק תפח והשמן חם, טובלים את קצות האצבעות בקערית השמן וקורצים מהבצק עיגול בגודל של קלמנטינה.

ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

שלב 4 מתוך 6

יוצרים ממנו עיגול ויוצרים עם האצבע חור באמצע.

ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

שלב 5 מתוך 6

מיד מטגנים מכל צד 3 דקות.

ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

שלב 6 מתוך 6

מניחים על נייר סופג (חשוב לא לשחק עם הבצק בידיים יותר מהרצוי).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אורלי

כמה זמן התפחה?

מערכת בישולים

היי, עד שנפח הבצק מכפיל את עצמו, הזמן תלוי בטמפרטורה, אם חם הבצק יתפח מהר יותר. תתפיחי חצי שעה, תבדקי, ואז תמשיכי לפי הצורך 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספינג' מקמח שמרים

    ספינג' מקמח שמרים

    90 דקות בינוני
  • ספינג' - סופגניה מרוקאית

    ספינג' - סופגניה מרוקאית

    100 דקות בינוני
  • ספינג' שוקולד

    ספינג' שוקולד

    120 דקות בינוני
  • ספינג' בקלי קלות

    ספינג' בקלי קלות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים