דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות כרישה וטחון מן הצומח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות כרישה וטחון מן הצומח

קציצות כרישה וטחון מן הצומח

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גירסא צמחונית לקציצות כרישה, אפשר להכין אותן מטוגנות או אפויות. הן טעימות חמות או קרות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
700  גרם
כרישה
400  גרם
טחון צמחוני מופשר
4 
ביצה
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוטמים את קצות הכרישות (השורשים והחלק הירוק כהה), נפטרים מהשכבה החיצונית שלהן, חוצים לאורך ופורסים דק-דק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים רבע כוס שמן בסיר. מוסיפים לסיר את הכרישות הפרוסות ורבע כוס מים. מערבבים ומכסים. מבשלים על אש קטנה עד שהכרישות רכות בערך 25 דקות. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהכרישות רכות, מסירים את המכסה, מגבירים להבה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שאין יותר נוזלים בסיר. מסירים מהאש, מוסיפים את תוכן חבילת הטחון מן הצומח ומערבבים. מצננים לטמפרטורת החדר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מלח, פלפל, פירורי לחם ואת הביצים. מערבבים היטב ומשהים לפחות חצי שעה (אפשר גם לשמור לילה במקרר).
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים את שלושת רבעי כוס השמן הנותרים במחבת רחבה או בסיר. יוצרים מהתערובת קציצות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. אין צורך לגלגל את הקציצות בפירורי לחם לפני הטיגון.
  • שלב 6

    0 דקות
    לחילופין, אפשר למרוח את הקציצות בשמן, להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בחום בינוני (180 מעלות) עד להזהבה. יש להפוך פעם אחת במהלך האפייה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר. את הקציצות שנותרו אפשר לשמור עד יומיים במקרר. הן טעימות מאוד בכריכים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    70 דקות קל
  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    60 דקות קל
  • קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • קציצות חוביזה

    קציצות חוביזה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים