דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט כרובית אפויה עם מיונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט כרובית אפויה עם מיונז

סלט כרובית אפויה עם מיונז

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סלט כרובית אפויה, בתיבול חרדל ומיונז

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית
3  גבעולים
כרישה
200  גרם
גזר
6  כפות
מיונז
1  כפית
חרדל
1  כפית
חרדל
1  כף
מיץ לימון
1  כף
סוכר לבן
3  עלים
עירית
6  כפיות
שמן זית
2  כפיות
מלח
2  כפיות
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-220 מעלות.
  • שלב 2

    7 דקות
    מסדרים את פלחי הכרובית על מגש. מוסיפים שלוש כפות שמן זית, כף מלח, כפית פלפל גרוס ואופים כ- 7 דקות. מצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • שלב 4

    12 דקות
    באותה דרך מתבלים את הכרשה, אופים כ- 12 דקות ומצננים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בקערה בינונית מערבבים מיונז 5%, חרדל הגרגירים, חרדל חלק, סוכר ולימון.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הכרובית, הכרשה והגזר לרוטב שבקערה. מערבבים היטב, מוסיפים את העירית הקצוצה ומגישים.
סלט כרובית אפויה עם מיונז

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-220 מעלות.

סלט כרובית אפויה עם מיונז

שלב 2 מתוך 6

מסדרים את פלחי הכרובית על מגש. מוסיפים שלוש כפות שמן זית, כף מלח, כפית פלפל גרוס ואופים כ- 7 דקות. מצננים.

סלט כרובית אפויה עם מיונז

שלב 3 מתוך 6

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

סלט כרובית אפויה עם מיונז

שלב 4 מתוך 6

באותה דרך מתבלים את הכרשה, אופים כ- 12 דקות ומצננים.

סלט כרובית אפויה עם מיונז

שלב 5 מתוך 6

בקערה בינונית מערבבים מיונז 5%, חרדל הגרגירים, חרדל חלק, סוכר ולימון.

סלט כרובית אפויה עם מיונז

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את הכרובית, הכרשה והגזר לרוטב שבקערה. מערבבים היטב, מוסיפים את העירית הקצוצה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים