דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת סולת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת סולת

עוגת סולת

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימה טיטו
עוגה ביתית מהירה ספוגה בסירופ סוכר. נהדרת כקינוח לארוחות בשריות.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
סולת
1  כוס
קמח לבן
1  כוס
אגוזים לא חובה
1  כוס
קוקוס טחון
1  כוס
שמן קנולה
4 
ביצה
1  שקית
אבקת אפייה
0.5  כוס
מים
1.5  כוסות
סוכר לבן
1.5  כוסות
מים
0.5 
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    אם רוצים מוסיפים בשלב זה אגוזים, או צימוקים לגיוון הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת.
  • שלב 4

    40 דקות
    אופים בחום בינוני 180 מעלות במשך 30 -40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ונקי.
  • שלב 5

    0 דקות
    יש להכין את הסירופ כשהעוגה מתקרבת לסיום אפייה: יוצקים מים לסיר קטן, מוסיפים סוכר ולימון ומערבבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס לגמרי, להביא לסף רתיחה ולהוריד מהאש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את העוגה מהתנור, חותכים ויוצקים את הסירופ.
עוגת סולת

שלב 1 מתוך 6

מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.

עוגת סולת

שלב 2 מתוך 6

אם רוצים מוסיפים בשלב זה אגוזים, או צימוקים לגיוון הטעם.

עוגת סולת

שלב 3 מתוך 6

יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת.

עוגת סולת

שלב 4 מתוך 6

אופים בחום בינוני 180 מעלות במשך 30 -40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ונקי.

עוגת סולת

שלב 5 מתוך 6

יש להכין את הסירופ כשהעוגה מתקרבת לסיום אפייה: יוצקים מים לסיר קטן, מוסיפים סוכר ולימון ומערבבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס לגמרי, להביא לסף רתיחה ולהוריד מהאש.

עוגת סולת

שלב 6 מתוך 6

מוציאים את העוגה מהתנור, חותכים ויוצקים את הסירופ.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד בשתי שניות

    עוגת שוקולד בשתי שניות

    40 דקות קל
  • עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    86 דקות קל
  • עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    40 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד צ'יפס

    עוגת שוקולד צ'יפס

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים