דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אגוזים מסוכרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אגוזים מסוכרים

אגוזים מסוכרים

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אם תרצו להפתיע את האורחים עם משהו מקורי זה המתכון בשבילכם

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
אגוזי פקאן מסוכרים
1  כוס
סוכר לבן
2 
חלבון ביצה ביצים גדולות
1  כף
תמצית וניל
2  כפות
מים
1  כפית
קינמון טחון
1  קורט
הל טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים חוץ מהאגוזים לתערובת אחידה (ביד, לא במיקסר).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב עד שהם מצופים בתערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים על תבניות שטוחות גדולות מרופדות בנייר אפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) עד שהציפוי שעל האגוזים מתייבש ומזהיב (בוחשים מדי פעם)
  • שלב 5

    0 דקות
    מצננים ואז מעבירים לצנצנות חתומות.
  • שלב 6

    1 דקות
    האגוזים המסוכרים נשמרים מחוץ למקרר עד 10 ימים. ניתן להמיר לשקדים או כל סוג אחר אהוב של אגוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
אגוזים מסוכרים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים חוץ מהאגוזים לתערובת אחידה (ביד, לא במיקסר).

אגוזים מסוכרים

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב עד שהם מצופים בתערובת.

אגוזים מסוכרים

שלב 3 מתוך 6

מפזרים על תבניות שטוחות גדולות מרופדות בנייר אפייה.

אגוזים מסוכרים

שלב 4 מתוך 6

אופים בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) עד שהציפוי שעל האגוזים מתייבש ומזהיב (בוחשים מדי פעם)

אגוזים מסוכרים

שלב 5 מתוך 6

מצננים ואז מעבירים לצנצנות חתומות.

אגוזים מסוכרים

שלב 6 מתוך 6

האגוזים המסוכרים נשמרים מחוץ למקרר עד 10 ימים. ניתן להמיר לשקדים או כל סוג אחר אהוב של אגוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • עשיר בסיבים תזונתיים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • מעדן אגוזים בוכרי

    מעדן אגוזים בוכרי

    45 דקות בינוני
  • מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

    מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

    45 דקות בינוני
  • עוגת אגוזים וקצפת לפסח

    עוגת אגוזים וקצפת לפסח

    250 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים