משמנים סיר עמוק ומטגנים את הפטריות על להבה גדולה תוך כדי ערבוב עד שכל הנוזלים מתאדים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את שמן הזית, הבצל והשום ומקפיצים שתי דקות נוספות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את רסק העגבניות, הסוכר, המלח, הפלפל והאורגנו לפי הטעם.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עוד כ-2-3 דק' על להבה נמוכה.
שלב 6
0 דקות
משמנים תבנית חסינת אש (19X30 ס"מ). מסדרים 4 עלים של לזניה ועליה שכבה נדיבה של רוטב. מוסיפים עוד 4 עלי לזניה ועליהם שוב רוטב ושכבה נוספת של עלים. מכסים בכמות נדיבה של רוטב כך שהלזניה מכוסה היטב. מפזרים את הגבינה המגוררת מעל.
שלב 7
25 דקות
אופים בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות למשך 25 דקות.
שלב 1
מתוך
7
מחממים את התנור ל-170 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
משמנים סיר עמוק ומטגנים את הפטריות על להבה גדולה תוך כדי ערבוב עד שכל הנוזלים מתאדים.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את שמן הזית, הבצל והשום ומקפיצים שתי דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את רסק העגבניות, הסוכר, המלח, הפלפל והאורגנו לפי הטעם.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עוד כ-2-3 דק' על להבה נמוכה.
שלב 6
מתוך
7
משמנים תבנית חסינת אש (19X30 ס"מ). מסדרים 4 עלים של לזניה ועליה שכבה נדיבה של רוטב. מוסיפים עוד 4 עלי לזניה ועליהם שוב רוטב ושכבה נוספת של עלים. מכסים בכמות נדיבה של רוטב כך שהלזניה מכוסה היטב. מפזרים את הגבינה המגוררת מעל.
שלב 7
מתוך
7
אופים בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות למשך 25 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
5
ח
חוה
כן אצלי זהתמיד במקרר
ש
שאלה
לשים בתנור עם נייר כסף?
ד
דניס
1. האם לכסות את התבנית לפני שמכניסים לתנור ולאפיה.
2. בתנור האפיה, איזה פעולה, טורבו או רגיל ?
ה
הודיה
היי
האם חייב פטריות?
תודה רבה נראה טעים מאד!
מ
מעיין
מתכון מושלם!! יוצא מוצלח כל פעם מחדש 😊
אני שמה כל מיני גבינות מגורדות שונות, מה שיש בבית וזה תמיד עובד 😍
תודה על המתכון!
הערות 5