דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות מהירות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות מהירות

לחמניות מהירות

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מתכון שהוא בין לחמניות למאפה גבינה, הכנה קצרה ופשוטה תביא לכם תוצאה נהדרת.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.5  כוסות
קמח לבן
2  כפיות
אבקת אפייה
1.5  כפיות
מלח
0.75  כוס
גבינת פרמזן מגוררת יבשה מגורדת
6  כפות
שמן תירס
1.5  כוסות
חלב
2  כפות
בזיליקום טרי קצוץ דק
1  כף
תימין טרי קצוץ, לא חובה
1 
חלמון
1  כף
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לחלמון וכף חלב, עד לקבלת בצק חלק ואחיד, אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח, הבצק צריך להיות רך. מניחים למנוחה של 10 דקות, מכוסה במגבת מטבח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2.5 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ בעזרת כוס, מניחים על נייר אפייה בתבנית, מערבבים את החלמון והחלב ומורחים בעזרת מברשת את הלחמניות.
  • שלב 3

    15 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה, 200 מעלות, לאפייה של כ-15 דקות, או עד להשחמה קלה. מוציאים ומגישים מיד.
לחמניות מהירות

שלב 1 מתוך 3

מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לחלמון וכף חלב, עד לקבלת בצק חלק ואחיד, אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח, הבצק צריך להיות רך. מניחים למנוחה של 10 דקות, מכוסה במגבת מטבח.

לחמניות מהירות

שלב 2 מתוך 3

מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2.5 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ בעזרת כוס, מניחים על נייר אפייה בתבנית, מערבבים את החלמון והחלב ומורחים בעזרת מברשת את הלחמניות.

לחמניות מהירות

שלב 3 מתוך 3

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה, 200 מעלות, לאפייה של כ-15 דקות, או עד להשחמה קלה. מוציאים ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים