דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג נסיכת הנילוס ברוטב מרוקאי חריף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג נסיכת הנילוס ברוטב מרוקאי חריף

דג נסיכת הנילוס ברוטב מרוקאי חריף

(0)
115 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיכל זוהר
תבשיל מרוקאי קלאסי של דג ברוטב אדום חריף מאוד.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
דג נסיכת הנילוס (מספר חתיכות דג לפי הצורך)
2  זרי
כוסברה קצוצה גס
1 
פלפל אדום חתוכה לרצועות בינוניות
1 
פלפל צהוב חתוכה לקצועות בינוניות
4 
פלפל ירוק חתוכים לרצועות
10  שיני
שום
2 
עגבנייה קצוצות
0.25  כפית
סחוג
1.5  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
כורכום
1.5  כפות
פלפלצ'ומה
2.5  כוסות
מים
2  כוסות
שמן קנולה (מומלץ קנולה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

115 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר רחב שוליים מרתיחים את המים עם השמן. כשהמים רותחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים. כשהמים רותחים שוב מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד שאין גושים.
  • שלב 2

    20 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את הדג והירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
  • שלב 3

    60 דקות
    אחרי שהירקות התבשלו מעט, מוסיפים את הכוסברה מעל ומנמיכים את האש ומבשלים במשך 60 דקות על האש קטנה ביותר עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא. בתיאבון!
דג נסיכת הנילוס ברוטב מרוקאי חריף

שלב 1 מתוך 3

בסיר רחב שוליים מרתיחים את המים עם השמן. כשהמים רותחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים. כשהמים רותחים שוב מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד שאין גושים.

דג נסיכת הנילוס ברוטב מרוקאי חריף

שלב 2 מתוך 3

לאחר מכן מוסיפים את הדג והירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.

דג נסיכת הנילוס ברוטב מרוקאי חריף

שלב 3 מתוך 3

אחרי שהירקות התבשלו מעט, מוסיפים את הכוסברה מעל ומנמיכים את האש ומבשלים במשך 60 דקות על האש קטנה ביותר עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים