דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות בשר בריבת בצלים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות בשר בריבת בצלים

קציצות בשר בריבת בצלים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
קציצות בשר שמתבשלות בתוך ריבת בצל, טעמם מתוק והריח משובח

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בצל
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל לבן
0.25  כפית
קינמון טחון
1  כפית
סוכר לבן
1  כוס
שמן קנולה
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה
1 
בצל בינוני מגורד דק
1  כפית
פלפל לבן
0.5  כפית
מלח
1  כפית
ראס אל חנות גדושה, תבלין לקציצות
0.25  כוס
שמן קנולה
0.75  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בקערה את הבשר וכל יתר המרכיבים, מערבבים היטב, כאילו לשים בצק, שימו לב שצבע הבשר יבהיר קצת.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הבצל לשניים ופורסים דק בצורת ירח, מחממים היטב את השמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שחום, בסיום הטיגון מוציאים את השמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים שתי כוסות מים, מלח, פלפל לבן, קינמון וסוכר. מערבבים היטב, יוצרים כדורים ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מדי פעם מזיזים את הקציצות, כדי שלא ידבקו, בעדינות שלא לפרק את הקציצות. כ-10 דקות לפני שמוכן, להוריד את המכסה. התבשיל צריך להיות שזוף מאוד מאוד.
  • שלב 5

    0 דקות
    בזמן ההגשה מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים גס.
קציצות בשר בריבת בצלים

שלב 1 מתוך 5

מניחים בקערה את הבשר וכל יתר המרכיבים, מערבבים היטב, כאילו לשים בצק, שימו לב שצבע הבשר יבהיר קצת.

קציצות בשר בריבת בצלים

שלב 2 מתוך 5

חותכים את הבצל לשניים ופורסים דק בצורת ירח, מחממים היטב את השמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שחום, בסיום הטיגון מוציאים את השמן.

קציצות בשר בריבת בצלים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים שתי כוסות מים, מלח, פלפל לבן, קינמון וסוכר. מערבבים היטב, יוצרים כדורים ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.

קציצות בשר בריבת בצלים

שלב 4 מתוך 5

מדי פעם מזיזים את הקציצות, כדי שלא ידבקו, בעדינות שלא לפרק את הקציצות. כ-10 דקות לפני שמוכן, להוריד את המכסה. התבשיל צריך להיות שזוף מאוד מאוד.

קציצות בשר בריבת בצלים

שלב 5 מתוך 5

בזמן ההגשה מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים גס.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים