המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר מטגנים בצל ואורגנו בשמן זית, עד שהבצל נהיה שקוף.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים עגבניות מרוסקות (ניתן להמיר את העגבניות המרוסקות ב-5 עגבניות טריות קצוצות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) , מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מוסיפים לסיר את הפתיתים והמים, ומתקנים תיבול (להוסיף מלח ופלפל לפי הצורך), מכסים את הסיר ומרתיחים פעם שנייה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות מכוסה למחצה.
מכבים את האש ומכסים את הסיר לעוד חמש דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0