דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוח אפוי עם סוכר וקינמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תפוח אפוי בתנור עם מעט סוכר וקינמון הופך למעדן, בשרו מתרכך וטעמו משתבח.

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
תפוח עץ גרנד סמית
0.5  כפית
קינמון טחון
1  כף
סוכר חום
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את התפוח בתבנית קטנה, נקי מליבה (לא עד למטה, יש להשאיר תחתית לתפוח).
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה קטנה מערבבים סוכר חום וקינמון. ממלאים בתערובת הקינמון את ליבת התפוח החלולה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מוזגים לתבנית מים עד כרבע מגובהו של התפוח, ואופים כ-30 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    עבור פעוטות: לאחר שהתפוח התקרר מעט, מוציאים בכפית את ליבת התפוח ללא הקליפה ומגישים.
תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות.

תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

שלב 2 מתוך 5

מניחים את התפוח בתבנית קטנה, נקי מליבה (לא עד למטה, יש להשאיר תחתית לתפוח).

תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

שלב 3 מתוך 5

בקערה קטנה מערבבים סוכר חום וקינמון. ממלאים בתערובת הקינמון את ליבת התפוח החלולה.

תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

שלב 4 מתוך 5

מוזגים לתבנית מים עד כרבע מגובהו של התפוח, ואופים כ-30 דקות.

תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

שלב 5 מתוך 5

עבור פעוטות: לאחר שהתפוח התקרר מעט, מוציאים בכפית את ליבת התפוח ללא הקליפה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים