דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי פרג וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי פרג וגבינה

פאי פרג וגבינה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
פאי מטריף בשלוש שכבות: בצק פריך, מלית גבינה עשירה וציפוי פרג ממכר. עוגה מושלמת לאירוח וקלה להכנה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קמח לבן
0.25  כוס
סוכר לבן
2  כפות
אבקת סוכר
0.25  כפית
מלח
100  גרם
חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
1 
חלמון
0.33  כוס
חלב
75  גרם
פרג
4 
ביצה
180  גרם
סוכר לבן
2  כפות
דבש
400  גרם
גבינה 9%
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הקמח עם סוכר ואבקת סוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים חמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבל עד שהתערובת מתגבשת לכדור בצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים בניילון ומעבירים למקרר, בינתיים מכינים את המילוי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את הפרג עם ביצה טרופה, 50 גרם סוכר ושתי כפות דבש. שומרים בצד לשלב האפייה.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערה נפרדת טורפים את שלושת הביצים הנותרות עם גבינה והסוכר הנותר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ומעבירים לתבנית פאי בגודל 26 סנטימטר, מהדקים את הבצק לתבנית.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים מעל את תערובת הגבינה בשכבה אחידה.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מצננים ויוצקים מעל את תערובת הפרג והדבש ששמרנו בצד.
  • שלב 11

    0 דקות
    מחזירים לתנור ואופים 15 דקות נוספות.
פאי פרג וגבינה

שלב 1 מתוך 11

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הקמח עם סוכר ואבקת סוכר.

פאי פרג וגבינה

שלב 2 מתוך 11

מוסיפים חמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית.

פאי פרג וגבינה

שלב 3 מתוך 11

מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבל עד שהתערובת מתגבשת לכדור בצק.

פאי פרג וגבינה

שלב 4 מתוך 11

מכסים בניילון ומעבירים למקרר, בינתיים מכינים את המילוי.

פאי פרג וגבינה

שלב 5 מתוך 11

מערבבים את הפרג עם ביצה טרופה, 50 גרם סוכר ושתי כפות דבש. שומרים בצד לשלב האפייה.

פאי פרג וגבינה

שלב 6 מתוך 11

בקערה נפרדת טורפים את שלושת הביצים הנותרות עם גבינה והסוכר הנותר.

פאי פרג וגבינה

שלב 7 מתוך 11

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ומעבירים לתבנית פאי בגודל 26 סנטימטר, מהדקים את הבצק לתבנית.

פאי פרג וגבינה

שלב 8 מתוך 11

יוצקים מעל את תערובת הגבינה בשכבה אחידה.

פאי פרג וגבינה

שלב 9 מתוך 11

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

פאי פרג וגבינה

שלב 10 מתוך 11

מצננים ויוצקים מעל את תערובת הפרג והדבש ששמרנו בצד.

פאי פרג וגבינה

שלב 11 מתוך 11

מחזירים לתנור ואופים 15 דקות נוספות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים