דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קולורבי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קולורבי

מרק קולורבי

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
מרק קולורבי? לא טעיתם. מסתבר שאפשר להכין מהירק הזה מרק קל להכנה ומוקרם, שמתאים לימי החורף הקרים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
קולורבי
30  גרם
חמאה
1  כף
שמן קנולה
1 
בצל
2  גבעולים
כרישה
1  כף
סוכר לבן
1  ליטר
מים
1  כוס
שמנת מתוקה
1  כף
קמח לבן
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל לבן
0.5  קורט
אגוז מוסקט
3  עלים
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    7 דקות
    ממיסים חמאה ושמן בסיר גדול ומטגנים בהם בצל וכרישה כ-7 דקות, עד שהבצל רך ושקוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים קולרבי וסוכר ומטגנים עוד 3 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהקולרבי מתרכך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים היטב שמנת וקמח בקערה (עד להמסת גושי הקמח), ויוצקים למרק הרותח תוך כדי ערבוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דק'.
  • שלב 6

    1 דקות
    מכבים את האש, מקשטים בפטרוזיליה או בכוסברה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומגישים חם.
מרק קולורבי

שלב 1 מתוך 6

ממיסים חמאה ושמן בסיר גדול ומטגנים בהם בצל וכרישה כ-7 דקות, עד שהבצל רך ושקוף.

מרק קולורבי

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים קולרבי וסוכר ומטגנים עוד 3 דק'.

מרק קולורבי

שלב 3 מתוך 6

יוצקים ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהקולרבי מתרכך.

מרק קולורבי

שלב 4 מתוך 6

מערבבים היטב שמנת וקמח בקערה (עד להמסת גושי הקמח), ויוצקים למרק הרותח תוך כדי ערבוב.

מרק קולורבי

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דק'.

מרק קולורבי

שלב 6 מתוך 6

מכבים את האש, מקשטים בפטרוזיליה או בכוסברה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים