דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה ברוטב עגבניות ושמנת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה ברוטב עגבניות ושמנת

לזניה ברוטב עגבניות ושמנת

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אור ביטון
הפעם הלזניה מתהדרת ברוטב ורוד מעגבניות ושמנת. רוטב עשיר שמשתלב נהדר בגבינות שבין השכבות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
2  חבילות
פטריות משומרות חתוכות
1  מיכל
שמנת מתוקה 1
250  גרם
גבינה צהובה מגוררת
200  גרם
גבינת ריקוטה מפוררת
100  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
8 
עגבנייה קצוצות
1 
בצל קצוץ
6  שיני
שום כתושות
7  עלים
בזיליקום קצוצים
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון או לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים היטב. מוסיפים את השום, העגבניות והבזיליקום ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים כ-20 דקות על אש בינונית. מתבלים בפלפל שחור, מלח ואגוז מוסקט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מיכל שמנת לרוטב שנוצר, מערבבים ומבשלים מספר דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבנית ומרפדים בעלי לזניה, יוצקים מעל רוטב ומפזרים מעל גבינות. ממשיכים כך עד תום הרוטב/ הגבינות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים מעל גבינת עמק מגורדת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
לזניה ברוטב עגבניות ושמנת

שלב 1 מתוך 5

מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים היטב. מוסיפים את השום, העגבניות והבזיליקום ומערבבים.

לזניה ברוטב עגבניות ושמנת

שלב 2 מתוך 5

מבשלים כ-20 דקות על אש בינונית. מתבלים בפלפל שחור, מלח ואגוז מוסקט.

לזניה ברוטב עגבניות ושמנת

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים מיכל שמנת לרוטב שנוצר, מערבבים ומבשלים מספר דקות.

לזניה ברוטב עגבניות ושמנת

שלב 4 מתוך 5

משמנים תבנית ומרפדים בעלי לזניה, יוצקים מעל רוטב ומפזרים מעל גבינות. ממשיכים כך עד תום הרוטב/ הגבינות.

לזניה ברוטב עגבניות ושמנת

שלב 5 מתוך 5

מפזרים מעל גבינת עמק מגורדת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים