דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

(2)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
מתכון למוקפץ ירקות בסגנון אסייתי ועשיר. ארוחה שלמה ומהירה בווק אחד. מלאה בצבעים ותיבול טעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נודלס אטריות ביצים 7 דקות להקפצה אסם (מבושלות לפי ההוראות על גבי האריזה ומסוננות)
3  כפות
שמן קנולה
0.5 
פלפל צהוב חתוך לרצועות
0.5 
פלפל אדום חתוך לרצועות
1 
בצל סגול פרוס דק
2 
גזרים חתוכים לרצועות
1  כף
רוטב טריאקי 290 מ"ל
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כפית
שמן שומשום
1  כף
סילאן
0.25  כוס
בוטנים קצוצים
1  גבעול
בצל ירוק פרוס לטבעות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מלהיטים את הווק ומוסיפים את השמן ואת הירקות.
  • שלב 2

    3 דקות
    מקפיצים 2-3 דקות ומוסיפים את האטריות.
  • שלב 3

    2 דקות
    מקפיצים עוד 2 דקות.
  • שלב 4

    1 דקות
    מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה - סויה, טריאקי, סילאן ושמן שומשום.
  • שלב 5

    2 דקות
    יוצקים רוטב על הירקות, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 6

    2 דקות
    מפזרים בצל ירוק ובוטנים.
מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

שלב 1 מתוך 6

מלהיטים את הווק ומוסיפים את השמן ואת הירקות.

מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

שלב 2 מתוך 6

מקפיצים 2-3 דקות ומוסיפים את האטריות.

מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

שלב 3 מתוך 6

מקפיצים עוד 2 דקות.

מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

שלב 4 מתוך 6

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה - סויה, טריאקי, סילאן ושמן שומשום.

מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

שלב 5 מתוך 6

שלב  5 שלב  5 שלב  5

יוצקים רוטב על הירקות, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

שלב 6 מתוך 6

שלב  6 שלב  6 שלב  6

מפזרים בצל ירוק ובוטנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ת תל 4ביבית

איזה מיץ??

מערכת בישולים

היי, מיץ לימון, כתוב ברכיבים. יום נעים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ לוהט עם רצועות בקר

    מוקפץ לוהט עם רצועות בקר

    15 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

    מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

    10 דקות קל
  • עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב סויה

    עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב סויה

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים