דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי שוקולד

פאי שוקולד

(1)
קל
מתכונאי/ת: אורלי פלאי ברונשטיין
לפאי הקלאסי עם מלית השוקולד המפנקת, הוספנו קלתית עשויה גם היא משוקולד. אם אתם פתוחים לגיוונים אפשר לתבל את השוקולד בקפה או בפטל – ראו גיוונים בסוף המתכון

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר
150  גרם
חמאה מומסת
2  כפות
ממרח אגוזי לוז
300  גרם
שוקולד מריר
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  קורט
מלח
3  כפות
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים פתי בר שוקולד מריר לפירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת וממרח שוקולד, ומעבדים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    30 דקות
    מהדקים את הפירורים לתבנית טארט עגולה (בקוטר 26/24 ס״מ) בעזרת כף או תחתית של כוס, ומקפיאים למשך חצי שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד עם השמנת וקמצוץ מלח במיקרוגל או בסיר קטן מעל להבה נמוכה, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים.
  • שלב 4

    90 דקות
    יוצקים את מלית השוקולד לקלתית, ומיישרים. עוטפים בניילון, ומעבירים למקרר למשך 3 שעות להתייצבות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפני ההגשה, מפזרים קקאו מבעד למסננת דקה לקבלת פיזור אחיד.
  • שלב 6

    0 דקות
    לפאי שוקולד אספרסו: מוסיפים לחומרי המלית ספלון אספרסו, ומורידים רבע כוס שמנת בהתאמה. לפאי שוקולד ופטל: לחומרי הקלתית מוסיפים 2 כפות ריבת פטל ולמלית עוד 2 כפות ריבת פטל, ומקשטים בכוס פטל טרי או מהקפאה. בתיאבון!
פאי שוקולד

שלב 1 מתוך 6

מרסקים פתי בר שוקולד מריר לפירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת וממרח שוקולד, ומעבדים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

פאי שוקולד

שלב 2 מתוך 6

מהדקים את הפירורים לתבנית טארט עגולה (בקוטר 26/24 ס״מ) בעזרת כף או תחתית של כוס, ומקפיאים למשך חצי שעה.

פאי שוקולד

שלב 3 מתוך 6

ממיסים את השוקולד עם השמנת וקמצוץ מלח במיקרוגל או בסיר קטן מעל להבה נמוכה, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים.

פאי שוקולד

שלב 4 מתוך 6

יוצקים את מלית השוקולד לקלתית, ומיישרים. עוטפים בניילון, ומעבירים למקרר למשך 3 שעות להתייצבות.

פאי שוקולד

שלב 5 מתוך 6

לפני ההגשה, מפזרים קקאו מבעד למסננת דקה לקבלת פיזור אחיד.

פאי שוקולד

שלב 6 מתוך 6

לפאי שוקולד אספרסו: מוסיפים לחומרי המלית ספלון אספרסו, ומורידים רבע כוס שמנת בהתאמה. לפאי שוקולד ופטל: לחומרי הקלתית מוסיפים 2 כפות ריבת פטל ולמלית עוד 2 כפות ריבת פטל, ומקשטים בכוס פטל טרי או מהקפאה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים