דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות עם צימוקים ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות עם צימוקים ואגוזים

לחמניות עם צימוקים ואגוזים

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
לחמניות מתוקות ורכות עם צימוקים ואגוזים שאפשר לאכול עם מילוי או לבד

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
240  מיליליטר
מים פושרים
1 
ביצה גדולה
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
50  גרם
סוכר לבן
25  גרם
שמרים טריים טריים
1  כפית
מלח גס
50  גרם
חמאה רכה
0.33  כוס
צימוקים בהירים
0.33  כוס
אגוזי מלך שבורים גס
1 
ביצה טרופה
1  קורט
מלח גס
1  כוס
שקדים מולבנים פרוסים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מוציאים את החמאה מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים במיקסר עם וו לישה את המים, הביצה, הקמח, הסוכר והשמרים כחמש דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה את החמאה עד לקבלת בצק חלק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את האגוזים והצימוקים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את הבצק בקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 60 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-15 יחידות ויוצרים מהן כדורים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מתפיחים 60 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מסדרים את כדורי הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 9

    0 דקות
    גוזרים חתכים קטנים בחלק העליון של כל כדור במספריים טבולים במים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מצפים בביצה טרופה מעורבבת עם קורט מלח ובשקדים מולבנים פרוסים.
  • שלב 11

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות בריוש ללא גלוטן וכשרות לפסח

    לחמניות בריוש ללא גלוטן וכשרות לפסח

    60 דקות קל
  • לחמניות ביס ללא גלוטן

    לחמניות ביס ללא גלוטן

    60 דקות קל
  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים