דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות בשר ברוטב צהוב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות בשר ברוטב צהוב

קציצות בשר ברוטב צהוב

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רונית לב
קציצות בשר רכות, מטוגנות ומבושלות ברוטב עסיסי ומלא טעמים. להגיש לצד אורז לבן או פירה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
גרון הודו
1 
בצל מגורד
3  שיני
שום קצוצות
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
1 
ביצה
0.25  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
3  כפות
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל שחור
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון טחון
1  כף
ראס אל חנות
1 
ביצה טרופה
0.5  כוס
סולת
1 
בצל קצוץ
3  שיני
שום קצוצות
3  כפות
שמן קנולה
1  כף
כורכום
1  כפית
פלפל שחור
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה (לא לוותר על המים, הם תורמים לרכות של הקציצות).
  • שלב 2

    30 דקות
    לתת לתערובת לנוח כ-30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    ליצור קציצות בגודל אחיד, לגלגל בסולת ולטבול בביצה טרופה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לטגן במחבת עם שמן חם, עד הזהבה משני הצדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף שום ולערבב מס' שניות.
  • שלב 6

    5 דקות
    יוצקים מים (כך שיגיעו קצת יותר מחצי גובה הקציצות שנוסיף), זורים תבלינים ומפזרים פטרוזיליה. מערבבים ומביאים לרתיחה. *ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסדרים את הקציצות, לבשל עד שהרוטב מסמיך והקציצות מבושלות.
קציצות בשר ברוטב צהוב

שלב 1 מתוך 7

לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה (לא לוותר על המים, הם תורמים לרכות של הקציצות).

קציצות בשר ברוטב צהוב

שלב 2 מתוך 7

לתת לתערובת לנוח כ-30 דקות.

קציצות בשר ברוטב צהוב

שלב 3 מתוך 7

ליצור קציצות בגודל אחיד, לגלגל בסולת ולטבול בביצה טרופה.

קציצות בשר ברוטב צהוב

שלב 4 מתוך 7

לטגן במחבת עם שמן חם, עד הזהבה משני הצדדים.

קציצות בשר ברוטב צהוב

שלב 5 מתוך 7

לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף שום ולערבב מס' שניות.

קציצות בשר ברוטב צהוב

שלב 6 מתוך 7

יוצקים מים (כך שיגיעו קצת יותר מחצי גובה הקציצות שנוסיף), זורים תבלינים ומפזרים פטרוזיליה. מערבבים ומביאים לרתיחה. *ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

קציצות בשר ברוטב צהוב

שלב 7 מתוך 7

מסדרים את הקציצות, לבשל עד שהרוטב מסמיך והקציצות מבושלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים