דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פקאן סיני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פקאן סיני

פקאן סיני

(7)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיכל
במקום לקנות פקאן סיני - אפשר להכין בבית. הוא נהדר כתוספת לעוגות, לממתקים, לסלטים וכנשנוש קראנצ'י בין הארוחות. ללא גלוטן

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
מים
0.5  כוס
סוכר לבן
100  גרם
אגוזי פקאן מסוכרים קלופים
2  כפות
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים מים לסיר, מוסיפים סוכר, מערבבים להמסה ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפקאנים ומבשלים כ- 20 דקות (מדי פעם לערבב ו"להטביע" אותם, כי הם צפים).
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הפקאנים מהסירופ ומשטחים על מגש לייבוש למספר שעות (אפשר לזרז את התהליך ע"י ייבוש בתנור).
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן עמוק ומטגנים את הפקאנים עד להשחמה- להיזהר, הם משחימים די מהר (חצי דקה- דקה) וכשהם כהים מדי זה שרוף ולא טעים.
פקאן סיני

שלב 1 מתוך 4

יוצקים מים לסיר, מוסיפים סוכר, מערבבים להמסה ומביאים לרתיחה.

פקאן סיני

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הפקאנים ומבשלים כ- 20 דקות (מדי פעם לערבב ו"להטביע" אותם, כי הם צפים).

פקאן סיני

שלב 3 מתוך 4

מסננים את הפקאנים מהסירופ ומשטחים על מגש לייבוש למספר שעות (אפשר לזרז את התהליך ע"י ייבוש בתנור).

פקאן סיני

שלב 4 מתוך 4

מחממים שמן עמוק ומטגנים את הפקאנים עד להשחמה- להיזהר, הם משחימים די מהר (חצי דקה- דקה) וכשהם כהים מדי זה שרוף ולא טעים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ח חיים

היה מושלם אבל אני חושב שצריך לבשל את זה 40 דקות כך שהסוכר יספג טוב באגוזים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קינוח פטל קפוא ופירורי פקאן

    קינוח פטל קפוא ופירורי פקאן

    45 דקות בינוני
  • פאי פקאן חגיגי

    פאי פקאן חגיגי

    80 דקות בינוני
  • ריבועי ריבה עם מרנג פקאן

    ריבועי ריבה עם מרנג פקאן

    45 דקות בינוני
  • עוגת תמרים ופקאן דיאטטית

    עוגת תמרים ופקאן דיאטטית

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים