המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים מים לסיר, מוסיפים סוכר, מערבבים להמסה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפקאנים ומבשלים כ- 20 דקות (מדי פעם לערבב ו"להטביע" אותם, כי הם צפים).
מסננים את הפקאנים מהסירופ ומשטחים על מגש לייבוש למספר שעות (אפשר לזרז את התהליך ע"י ייבוש בתנור).
מחממים שמן עמוק ומטגנים את הפקאנים עד להשחמה- להיזהר, הם משחימים די מהר (חצי דקה- דקה) וכשהם כהים מדי זה שרוף ולא טעים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1