דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות ובשר

פשטידת אטריות ובשר

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ענבר משולם
שכבות אטריות ובשר טחון אפויים בתנור, תענוג רך, ביתי וקל מאוד להכנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
3 
בצל חתוכים דק
1  חבילה
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
0.25  כוס
שמן קנולה
1  חבילה
נודלס אטריות ביצים שטוח
2 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות לפי ההוראות שבאריזה ומסננים. לאחר שהתקררו מעט, מוסיפים 2 ביצים ומעט מלח ומערבבים.
  • שלב 2

    10 דקות
    מטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר טחון, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לבישול חלקי של הבשר (להמשיך לערבב ולדאוג שלא יהיו גושים, אלא לפורר הכל). להוסיף את רסק העגבניות, לערבב ולכסות למספר דקות. *ניתן להמיר את הבשר הטחון בחצי קילו עוף טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    לוקחים תבנית חד פעמית, מורחים אותה בשמן, בנדיבות, מניחים אטריות בתחתיה (לא יותר מדי, רק כדי לכסות את התחתית) ובצדדיה. לוקחים את תערובת הבשר ומניחים על האטריות. מכסים את הבשר באטריות (לראות שהבשר מכוסה מכל צדדיו).
  • שלב 4

    0 דקות
    למרוח בעדינות שמן על האטריות מלמעלה, ולהכניס לתנור בחום של 170 מעלות, כ-60 דקות.
פשטידת אטריות ובשר

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את האטריות לפי ההוראות שבאריזה ומסננים. לאחר שהתקררו מעט, מוסיפים 2 ביצים ומעט מלח ומערבבים.

פשטידת אטריות ובשר

שלב 2 מתוך 4

מטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר טחון, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לבישול חלקי של הבשר (להמשיך לערבב ולדאוג שלא יהיו גושים, אלא לפורר הכל). להוסיף את רסק העגבניות, לערבב ולכסות למספר דקות. *ניתן להמיר את הבשר הטחון בחצי קילו עוף טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

פשטידת אטריות ובשר

שלב 3 מתוך 4

לוקחים תבנית חד פעמית, מורחים אותה בשמן, בנדיבות, מניחים אטריות בתחתיה (לא יותר מדי, רק כדי לכסות את התחתית) ובצדדיה. לוקחים את תערובת הבשר ומניחים על האטריות. מכסים את הבשר באטריות (לראות שהבשר מכוסה מכל צדדיו).

פשטידת אטריות ובשר

שלב 4 מתוך 4

למרוח בעדינות שמן על האטריות מלמעלה, ולהכניס לתנור בחום של 170 מעלות, כ-60 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים