דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גלילות בקלאווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גלילות בקלאווה

גלילות בקלאווה

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: סמדר
קינוח נטרף של גלילות בצק פילאס במילוי אגוזים ודבש

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
בוטנים קלויים ומרוסקים
100  גרם
פיסטוק קלויים ומרוסקים
100  גרם
שקדים קלויים ומרוסקים
100  גרם
תמצית שקדים קלויים ומרוסקים
2  כפות
דבש
0.5  כפית
קינמון טחון
1  חבילה
בצק עלים
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
מים
1 
לימון סחוט למיץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את כל המרכיבים מלבד המים, הסוכר ומיץ הלימון.
  • שלב 2

    0 דקות
    ליצור גלילים צרים, להניח בעלה פילאס ולגלגל.
  • שלב 3

    0 דקות
    להניח בתבנית עם נייר אפייה, לחתוך לחלקים (לא עד הסוף).
  • שלב 4

    0 דקות
    להרתיח מים, סוכר ומיץ לימון, לערבב ולקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    למרוח בשמן, לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה (אפיתי בטורבו 170 מעלות).
  • שלב 6

    0 דקות
    לשפוך את הסירופ הקר על הגלילות החמות ולהשלים את החיתוך.
גלילות בקלאווה

שלב 1 מתוך 6

לערבב את כל המרכיבים מלבד המים, הסוכר ומיץ הלימון.

גלילות בקלאווה

שלב 2 מתוך 6

ליצור גלילים צרים, להניח בעלה פילאס ולגלגל.

גלילות בקלאווה

שלב 3 מתוך 6

להניח בתבנית עם נייר אפייה, לחתוך לחלקים (לא עד הסוף).

גלילות בקלאווה

שלב 4 מתוך 6

להרתיח מים, סוכר ומיץ לימון, לערבב ולקרר.

גלילות בקלאווה

שלב 5 מתוך 6

למרוח בשמן, לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה (אפיתי בטורבו 170 מעלות).

גלילות בקלאווה

שלב 6 מתוך 6

לשפוך את הסירופ הקר על הגלילות החמות ולהשלים את החיתוך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • גלילות תמרים

    גלילות תמרים

    60 דקות בינוני
  • גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות

    גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים