דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות דגים בבצלים ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות דגים בבצלים ועשבי תיבול

קציצות דגים בבצלים ועשבי תיבול

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דודו בן שמחון
כל הטוב שיש לעולם הים יבשה להציע - קציצות דגים משובחות ברוטב בצלים ועשבי תיבול

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  קילוגרם
דג נסיכת הנילוס
0.25  קילוגרם
ראש לוקוס
2 
בצל
6  שיני
שום
1  זר
כוסברה
3  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1  כף
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.5 
בצל סגול קצוץ
1 
בצל קצוץ
0.5  גבעול
כרישה
0.25  כוס
פטרוזיליה קצוצה
0.25  כוס
כוסברה קצוצה
0.25  כוס
שמיר קצוץ
0.5  כפית
פלפל
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
צ'ילי גרוס שטוחה
2  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
פלפל אדום חריף (למי שאוהב)
2  כוסות
מים רותחים
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הקציצות - טוחנים את הדגים, בצלים, שום, כוסברה ופירורית הזהב. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, ומניחים במקרר לשעתיים, לספיגת טעמים.
  • שלב 2

    15 דקות
    מוציאים מהמקרר, יוצרים קציצות, טובלים בביצה ובפירורית זהב, ומטגנים את הקציצות.
  • שלב 3

    15 דקות
    מטגנים את הבצלים במעט שמן, מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול ומים רותחים, ומסדרים את הקציצות המטוגנות בסיר. מבשלים על להבה נמוכה כרבע שעה. בתיאבון!
קציצות דגים בבצלים ועשבי תיבול

שלב 1 מתוך 3

להכנת הקציצות - טוחנים את הדגים, בצלים, שום, כוסברה ופירורית הזהב. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, ומניחים במקרר לשעתיים, לספיגת טעמים.

קציצות דגים בבצלים ועשבי תיבול

שלב 2 מתוך 3

מוציאים מהמקרר, יוצרים קציצות, טובלים בביצה ובפירורית זהב, ומטגנים את הקציצות.

קציצות דגים בבצלים ועשבי תיבול

שלב 3 מתוך 3

מטגנים את הבצלים במעט שמן, מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול ומים רותחים, ומסדרים את הקציצות המטוגנות בסיר. מבשלים על להבה נמוכה כרבע שעה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים