דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג בס בעשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג בס בעשבי תיבול

דג בס בעשבי תיבול

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיטל דלמר
דג שלם צלוי בתנור בתערובת עשבי תיבול, מנה זוגית נפלאה

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
דגים, בס, פסים, גולמיים בינוניים ונקיים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
פלפל
1  זר
בזיליקום
1  זר
תימין
0.5  זר
כוסברה
0.5  זר
פטרוזיליה
0.25  כוס
שמן זית
1  כפית
מיץ לימון סחוט
5  שיני
שום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את עשבי התיבול, ומכינים תערובת עם שמן הזית והשום (חתוך לפרוסות דקות).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים מיץ לימון, מלח, פלפל לבן ופלפל שחור גרוס.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרטיבים את הדג בחצי מכמות התערובת, ומניחים במקרר ל-15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הדגים בתבנית, ומוסיפים את יתרת התערובת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות ל-20 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים את נייר הכסף ומשחימים את הדג בגריל עוד 10 דקות. בתיאבון!
דג בס בעשבי תיבול

שלב 1 מתוך 6

קוצצים את עשבי התיבול, ומכינים תערובת עם שמן הזית והשום (חתוך לפרוסות דקות).

דג בס בעשבי תיבול

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים מיץ לימון, מלח, פלפל לבן ופלפל שחור גרוס.

דג בס בעשבי תיבול

שלב 3 מתוך 6

מרטיבים את הדג בחצי מכמות התערובת, ומניחים במקרר ל-15 דקות.

דג בס בעשבי תיבול

שלב 4 מתוך 6

מניחים את הדגים בתבנית, ומוסיפים את יתרת התערובת.

דג בס בעשבי תיבול

שלב 5 מתוך 6

מכסים בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות ל-20 דקות.

דג בס בעשבי תיבול

שלב 6 מתוך 6

מסירים את נייר הכסף ומשחימים את הדג בגריל עוד 10 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • על האש
  • דל במלח
  • ללא סויה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים