דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה לפסח

לזניה לפסח

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
לזניה כשרה לפסח, אפויה ברוטב עגבניות עם גבינת ריקוטה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
ביצה טרופה
400  גרם
גבינת ריקוטה כשרה לפסח
400  גרם
גבינת קוטג'
250  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת כשרה לפסח
4 
מצה שלמות
1  חבילה
רסק עגבניות
0.5  כפית
בזיליקום
1 
בצל קטן חתוך לקוביות
0.5  כפית
אורגנו
100  גרם
פטריות שמפיניון חתוכות
3  שיני
שום מעוכות
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
שמן זית
0.25  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרטיבים את המצות, ומניחים על נייר סופג.
  • שלב 2

    1 דקות
    מערבבים ביצים, מוסיפים את גבינת הריקוטה והתבלינים. *ניתן להמיר את הריקוטה בגבינת קוטג', לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית בשמן זית, משטחים את רוטב העגבניות על התבנית וממשיכים כך: מעל הרוטב, מניחים מצה, שוב רוטב, תערובת גבינה, מוצרלה מגורדת, חלק מהפטריות והבצל, וכך הלאה.
  • שלב 4

    0 דקות
    אם אפשר, לאחר כל שכבה רצוי להוסיף מעט גבינה צהובה קשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בחום של 175 מעלות לערך במשך כ-45 דקות. בתיאבון!
לזניה לפסח

שלב 1 מתוך 5

מרטיבים את המצות, ומניחים על נייר סופג.

לזניה לפסח

שלב 2 מתוך 5

מערבבים ביצים, מוסיפים את גבינת הריקוטה והתבלינים. *ניתן להמיר את הריקוטה בגבינת קוטג', לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

לזניה לפסח

שלב 3 מתוך 5

משמנים תבנית בשמן זית, משטחים את רוטב העגבניות על התבנית וממשיכים כך: מעל הרוטב, מניחים מצה, שוב רוטב, תערובת גבינה, מוצרלה מגורדת, חלק מהפטריות והבצל, וכך הלאה.

לזניה לפסח

שלב 4 מתוך 5

אם אפשר, לאחר כל שכבה רצוי להוסיף מעט גבינה צהובה קשה.

לזניה לפסח

שלב 5 מתוך 5

אופים בחום של 175 מעלות לערך במשך כ-45 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא סרטנים
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים