דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף

פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כבדי עוף ובצל מטוגן עם תוספות של פירות יבשים על מצע קוסקוס. מגישים עם גרגרי רימון וכוסברה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
קוסקוס בינוני 350 גר אסם
2  כפות
שמן קנולה
2 
בצל גדולים מקולפים ופרוסים דק
500  גרם
כבד עוף מנוקים
0.5  כוס
יין קינוח או וורמוט
0.25  כוס
ציר ירקות ניתן להכין מאבקת מרק אסם
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כוס
צימוקים בהירים
10 
תמר פרוסים לרצועות
1 
כוכב אניס
1  מקל
קינמון טחון
0.25  כוס
רימון טריים
0.25  זר
כוסברה קצוצה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. שומרים חם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת טפלון עם 1 כף שמן על אש בינונית נמוכה ומטגנים בו את הכבדים כ-2 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    במחבת שנייה מחממים את יתרת השמן ומטגנים בו את טבעות הבצל כ-5 דקות עד הזהבה קלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים יין, ציר, תבלינים ותוספות במידה ורוצים, מביאים לרתיחה ומצמצמים כ-4 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הכבדים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים את המנה: מסדרים על צלחת ערמה של קוסקוס, עורמים מעליו את הכבדים, מקשטים בגרגירי רימון וכוסברה ומגישים חמים.
פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף

שלב 1 מתוך 6

מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. שומרים חם.

פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף

שלב 2 מתוך 6

מחממים מחבת טפלון עם 1 כף שמן על אש בינונית נמוכה ומטגנים בו את הכבדים כ-2 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.

פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף

שלב 3 מתוך 6

במחבת שנייה מחממים את יתרת השמן ומטגנים בו את טבעות הבצל כ-5 דקות עד הזהבה קלה.

פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים יין, ציר, תבלינים ותוספות במידה ורוצים, מביאים לרתיחה ומצמצמים כ-4 דקות.

פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את הכבדים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.

פתיתי קוסקוס ישראלי עם בצל וכבדי עוף

שלב 6 מתוך 6

מסדרים את המנה: מסדרים על צלחת ערמה של קוסקוס, עורמים מעליו את הכבדים, מקשטים בגרגירי רימון וכוסברה ומגישים חמים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים