דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש

תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
תוספת מעולה שהולכת עם כל עיקרית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
תפוח אדמה קלופים
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל
2  כפיות
רוזמרין טרי או קצוץ או יבש
80  גרם
חמאה או 5 כפות שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    חוצים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות דקות ככל האפשר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים בתבנית משומנת את הפרוסות בצורה חופפת כמו קלפים או רעפים (אפשר בתבנית עגולה ולסדר בצורה חופפת). מפזרים מעל מלח, פלפל ורוזמרין.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומפזרים על הפרוסות בצורה אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים 30 דקות עד שהתפודים רכים וזהובים.
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשר גם פרווה, 5 כפות שמן זית במקום חמאה.
תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.

תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש

שלב 2 מתוך 6

חוצים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות דקות ככל האפשר.

תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש

שלב 3 מתוך 6

מסדרים בתבנית משומנת את הפרוסות בצורה חופפת כמו קלפים או רעפים (אפשר בתבנית עגולה ולסדר בצורה חופפת). מפזרים מעל מלח, פלפל ורוזמרין.

תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש

שלב 4 מתוך 6

חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומפזרים על הפרוסות בצורה אחידה.

תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש

שלב 5 מתוך 6

אופים 30 דקות עד שהתפודים רכים וזהובים.

תפוחי אדמה בחמאה ורוזמרין של אתוש

שלב 6 מתוך 6

אפשר גם פרווה, 5 כפות שמן זית במקום חמאה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים